Early Bird-actie Free Your Mind Festival

Partyscene Redactie | 28 februari 2007
headlines

Vroege vogels krijgen 20 procent korting

Het lijkt allemaal nog ver weg, maar voordat je het weet, is het zomer en sta je te dansen in de zon. Begin maart gaat traditiegetrouw de voorverkoop van alle festivals van start. Zo ook die van het Free Your Mind festival. De zogenaamde vroege vogels krijgen twintig procent korting.

Free Your Mind 2007Zaterdag 2 juni vindt de vierde editie van het Free Your Mind Festival in Arnhem plaats. Het festival dat door velen omschreven wordt als 'het festival van de lach' groeit dit jaar naar 12.500 bezoekers. Ondanks die uitbreiding belooft organisator FCA Music een knusse sfeer.

Vorig jaar was Free Your Mind helemaal uitverkocht. En dat zou dit jaar ook het geval kunnen zijn. Om de trouwe fans tegemoet te komen, start FCA Music net als voorgaande jaren met een early bird actie. Vanaf heden start de voorverkoop. Als je er vroeg bij bent, krijg je twintig procent korting. De eerste duzend kaarten gaan namelijk voor 30 euro over de (virtuele) toonbank, in plaats van de reguliere 37.50 euro.

Afgelopen jaar waren de early bird-kaarten binnen een paar dagen uitverkocht, dus is het verstandig om er vroeg bij te zijn. Kaarten bestellen kan via één van onderstaande websites.

De line-up wordt eind deze maand bekend gemaakt.

Free Your Mind Festival

FCA-Music

TicketBox

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws