Jeff Mills opent kledingzaak in Chicago

Partyscene Redactie | 27 februari 2007
headlines

… en stelt speciale compilatie-cd met nieuw werk samen

Technoveteraan Jeff Mills en zijn zakenpartner Yoko Uozumi van het label Axis hebben een nieuw project opgezet. Geen muzikaal project deze keer, maar de eerste stappen in de jungle van de modewereld. The Gamma Player Shop opent binnenkort zijn deuren in Chicago.

 

Lady in whiteMills schijnt voor zijn doorbraak als dj een opleiding tot architect te hebben gevolgd. Wellicht dat zijn interesse voor design daar zijn oorsprong vindt? De site van de kledingzaak meldt ons in ieder geval dat we ons bij ‘Gamma Player’ een reiziger zonder grenzen moeten voorstellen; iemand die de spelingen van het lot weet te trotseren en op die wijze een meer dan bevredigend resultaat hoopt te bereiken in het leven.

Voor hen die de beschrijving van de kledinglijn nogal zweverig vinden, zijn er enkele foto’s van de collectie op de site geplaatst (meer beeld volgt snel). De kleding is afkomstig van nieuwe talentvolle designers, voornamelijk uit Europa en Japan.

Mills zou Mills niet zijn als hij niet speciaal voor de opening een compilatie-cd zou hebben samengesteld. De cd heet ‘The Universe By Night’ en zal veel special edits en nog niet eerder uitgebracht materiaal van Mills zelf bevatten.

Klik HIER voor meer info

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws