Miami Winter Music Conference

Partyscene Redactie | 26 februari 2007
headlines

Alvast een aantal partytips

Van 20 tot en met 25 maart vindt in Miami de 22ste editie van de Winter Music Conference plaats. Professionals uit meer dan zestig landen wonen dit dance-evenement bij, waaronder dj/producers, audio- en video-experts, distributeurs en uitvinders op technologisch gebied.

Danny Tenaglia is als vanzelfsprekend aanwezig met een monsterset tijdens de Miami Music ConferenceNaast de workshops, lezingen en netwerkmogelijkheden staat WMC natuurlijk ook bekend om de grote hoeveelheid leuke feesten die er georganiseerd worden in deze week. Voor de mensen die, met het druilerige weer in ons kikkerlandje, wel trek hebben in een reisje naar de spannende stranden van Miami, hebben we een overzichtje gemaakt van de meest interessante line-up’s:

21-03-2007: Onbeat.com Launch Party met Marco Baily, Hector Romero en Audiofly.

21-03-2007: WMC & Immigrant Records present Flight 18 met o.a. Matthew Dear, Miss Kitten, Slam, Adam Beyer, Drumcell en Anja Schneider.

23-03-2007: Bicentenial Parc met The Cure, Tiesto, Deep Dish, Junkie XL, Shiny Toy Guns en Miss Kittin.

24-03-2007: Bicentenial Parc met Paul Van Dyk, Erick Morillo, Ferry Corsten, Rabbit in the Moon, Carl Cox, Danny Tenaglia, Josh Wink, Richie Hawtin en Timo Maas.

Meer informatie over de Miami WMC en check HIER het volledige schema van de events

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws