Andy Warhol Club in Stedelijk Museum

Partyscene Redactie | 21 februari 2007
headlines

Cultuur snuiven met Meubel Stukken

Joost van Bellen en kornuiten organiseren aanstaande donderdag de eerste aflevering van de Andy Warhol Club in het Stedelijk Museum te AmsterdamJoost van Bellen en kornuiten organiseren aanstaande donderdag de eerste aflevering van de Andy Warhol Club in het Stedelijk Museum te Amsterdam. Voor negen euro kun je kijken naar de dubbelprojectie van Andy Warhol’s film Chelsea Girls. Na afloop staan optredens van zZz, Joost van Bellen en Spencer Product gepland, onder de bezielende visuele leiding van VJ 00kaap.

Na binnenkomst, kun je jezelf inschrijven en je gegevens achterlaten. Vergeet dat niet, want dan word je op 12 oktober uitgenodigd voor de officiële opening van de grote Andy Warhol-expositie in het Stedelijk Museum. Die expositie mag je zovaak bezoeken als je wilt. Ook word je uitgenodigd voor workshops rond de wereldberoemde popartkunstenaar.

Vanaf oktober gaan het Stedelijk Museum en Veel Meubel Stukken maandelijkse afleveringen organiseren rond de Andy Warhol Club op een nog te bepalen locatie. Deze keer met alle voordelen en het veelzijdige programma al niet te missen. De filmvertoning van Chelsea Girls begint om 18:30 uur en duurt tot 22:00 uur, waarna het feestgedruis in alle hevigheid losbarst.

Andy Warhole Club

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws