Eerste namen Motel Mozaique bekend

Partyscene Redactie | 9 februari 2007
headlines

Ook ruimte voor dance op Rotterdams meerkunstenfestival

Motel Mozaique is al een paar jaar één van Rotterdams meest succesvolle festivals. Voor degenen die nog nooit eerder van dit zogenaamde meerkunstenfestival hebben gehoord: Motel Mozaique is bands, kunstprojecten, theater, slapen op vreemde locaties en dance. Dit jaar vindt het festival plaats van 12 tot en met 15 april en langzaam maar zeker druppelen de eerste namen door.

Ninja Tunes' Amon TobinMotel Mozaique staat bekend om het boeken van nog redelijk onbekende opvallende artiesten en bands. Af en toe staat er een hele bekende naam zoals afgelopen editie The Cardigans of LCD Soundsystem. Voorheen was Nighttown het dance middelpunt van het festival, maar dat wordt dit jaar overgenomen door Off_Corso. Bij uitzondering staat de club aan de Kruiskade het hele weekend in het teken van Motel Mozaique.

Na bekendmaking van verschillende bands en kunstenaars, verschijnen nu ook de eerste interessante dance acts op de line-up. Wat te denken van De Braziliaan Amon Tobin, een van de dj-kopstukken van het label Ninja Tune en een ware knip- en plakmeester. Hij creëert beats die niet van deze wereld lijken te zijn. Ook het Duitse duo Digitalism is aanwezig met hun mix van indie, punk en elektro. Hun landgenoot en geluidskunstenaar Mocky zal een zeer special optreden verzorgen samen met Touki Delphine, een zeer getalenteerde groep acteurs. En tot slot geeft de Belgische elektrorock sensatie Goose een pompend optreden. De komende weken zullen er nog veel meer dance acts bekend gemaakt worden en wij houden jullie daar natuurlijk van op de hoogte.

Motel Mozaïque vindt plaats van donderdag 12 tot en met zondag 15 april 2007 in Rotterdam op minimaal vier vaste festivallocaties, namelijk de Rotterdamse Schouwburg, Lantaren/Venster, Off_Corso en TENT. Mogelijk behoort Nighttown (of een deel ervan) ook tot de festivallocaties.

Love2party report Motel Mozaique 2006

Love2party report Motel Mozaique 2005

Motel Mozaique

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws