Nachtje cel voor Loosefit-belhamels

Partyscene Redactie | 6 februari 2007
headlines

Organisatie wist van niets

Afgelopen donderdagnacht hebben twee studenten van de Rotterdamse Willem de Koning Academie een promotieactie voor Loosefit moeten bekopen met een nachtje cel. De fanatieke fans zijn opgepakt nadat ze enkele straten hadden afgezet met Loosefit-tape en de stoeptegels hadden besmeurd met een spuitbus.

Loosefit tapeHet idee van de jongens was om ‘Loosefit Crime Scenes’ te creëren. Het duo zette plekken in Rotterdam af met tape en met de sjablonen spoten ze danspassen op de grond. Rond 17:00 uur voor de Tikibar in de Witte de Withstraat, vlak naast een politiebureau, ging het mis en werden ze gesnapt door een agent. Een kwartier later zaten de jongens in de cel. De volgende dag om 13:30 kwamen ze weer op vrije voeten. 

De organisatie van Loosefit beweert niets van de actie te hebben afgeweten, maar kan de stunt van haar fans wel waarderen. Wat meer bekendheid in Rotterdam kan immers geen kwaad voor het funkfestijn, elke eerste vrijdag van de maand in Rotown. Een podium waar resident dj’s Git Hyper, Chezz & Deep Diggin' alles met een funky feel draaien - van obscure rare grooves tot een scherpe hit.

Loosefit

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws