Gouden Kabouter-koorts rukt op

Partyscene Redactie | 6 februari 2007
headlines

            Er mag weer gestemd worden!         
          Het stemformulier heeft dit jaar een hoog ‘Alaaf’-gehalte, want de feestelijke uitreiking vindt plaats in de carnavalsweek, op 19 februari.          

De inkt van het regeerakkoord is nog niet eens opgedroogd en er moet alweer gestemd worden. De uitreiking van de Gouden Kabouter Awards, op 19 februari in de Amsterdamse Paradiso, staat namelijk voor de deur.

Het stemformulier heeft dit jaar een hoog ‘Alaaf’-gehalte, want de feestelijke uitreiking vindt plaats in de carnavalsweek, op 19 februari. Serieuze vragen over de dancescene zitten er zoals gewoonlijk nauwelijks bij, maar het blijft toch wel humor om te stemmen op de dj met het slechtste kapsel.

Er kan dit jaar niet worden gestemd voor de beste partysite. Jammer, want de Love2Party-redactie had best graag voor de derde keer zo’n mooie glimmende kabouter willen winnen. We kunnen dus alleen een aantal suggesties doen in de andere categorieën:  ‘Prins carnaval 2007’: Ted Langenbach, ‘Gezelligste dj om carnaval mee te vieren’: Michel de Hey, ‘Nachtvlinder van het jaar’: onze eigen columniste Brenda. Het is aan jullie.

Surf naar de site van DJ Fanclub en breng je stem uit!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws