Club-cruisen door Kaapstad

Partyscene Redactie | 26 januari 2007
headlines

Opmerkelijke postercampagne

Kaapstad staat over een paar weken in het teken van Global Breakthrough. Tussen 17 februari en 3 maart vinden er acht feesten plaats in verschillende clubs. Top-dj’s als Âme, James Zabiela, Norman Jay en Steve Bug staan op de affiche.

 

De organisatie van het meerdaagse evenement, gehost door organisaties als Azuli, Defected en Global Underground, probeert het feest op een opmerkelijke manier te promoten.De organisatie van het meerdaagse evenement, gehost door organisaties als Azuli, Defected en Global Underground, probeert het feest op een opmerkelijke manier te promoten. Op de posters en flyers van het gelijknamige, meerdaagse evenement, verspreid in het centrum van de Zuid-Afrikaanse hoofdstad, prijkt de slogan: ‘What would you do if you were given 2 weeks to LIVE?’ Dat zou dus Global Breakthrough moeten zijn.

Als alle mensen in Kaapstad, die nog maar kort te leven hebben, zich laten leiden door de oproep op de posters, dan wordt het nog druk in de clubs. Twintig procent van de bewoners tussen vijftien en vijftig jaar is besmet met het HIV-virus. Dat heeft in meer dan een kwart van de gevallen Aids veroorzaakt. Hoewel uitgaan tijdens de laatste fase van de vernietigend ziekte lastig wordt, hadden de promoboys hun pijlen beter op een andere doelgroep kunnen richten.  

Desondanks is Global Breakthrough voor de partyverslaafden onder ons een perfect excuus om eens kennis te maken met het prachtige Zuid-Afrika. Dat betekent overdag op safari, en ’s nachts de clubs in. Een combiticket voor acht feesten kost tachtig Britse pond. Voor een willekeurige clubavond dient 15 pond te worden neergeteld.

Global Breakthrough

Love Cape Town  

Thrust the DJ

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws