Werken op Ibiza

Partyscene Redactie | 25 januari 2007
headlines

‘De sollicitatieprocedure is één grote vleeskeuring’

Werken op Ibiza, welke partydiehard wil dat nu niet? Website Ibiza Voice is op zoek naar dansers, barpersoneel, proppers en andere ‘klusjesmensen’ die op het Spaanse partyeiland willen werken. Voel jij je aangesproken? Post je CV in het forum van de Spaanse website.

 

Je kan van alles doen om geld op Ibiza te verdienenElk jaar in mei vertrekken duizenden jonge mensen naar Ibiza op zoek naar een baan als pr-medewerker, barvrouw, dj of propper. Voor velen is het een manier om een zomer lang de vibe van het Spaanse partyeiland te ervaren en het dure leventje te kunnen bekostigen. Tot en met begin september staat het leven volledig in het teken van werk en plezier. Elke dag.

Er kleven echter ook nadelen aan een zomerbaan op Ibiza. Drie maanden werken, vaak zeven nachten in de week, gaat je volgens DJ Vicenzo niet in de koude kleren zitten. Daarbij geeft de 25-jarige promotor van clubs Pacha en El Divino mannen weinig kans. “Tenzij je van het kaliber Brat Pitt bent”, schrijft hij op zijn Partyflock-profiel.

Dames die niet beschikken over maatje 36, hoeven ook niet te verwachten dat ze het gaan maken in één van de vele clubs op Ibiza. “De sollicitatieprocedure is één grote vleeskeuring”, aldus Vicenzo. “Elk jaar komen mensen uit alle hoeken van de wereld naar Ibiza om hun geluk op het eiland te beproeven. Dit houdt in dat clubeigenaren de dames voor het uitzoeken hebben. Als je niet gezegend bent met een goed uiterlijk, heb je er niks te zoeken!”

Reageer en lees de ervaringen van andere seizoenarbeiders op Ibiza. Heb jij ervaring als barman, coktailshaker of propper op Ibiza, deel je ervaringen met ons in het forum.

Ibiza Voice

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws