Nieuw Rotterdams clubconcept

Partyscene Redactie | 22 januari 2007
headlines

          Sneak preview tijdens International Filmfestival           
          Ron Wood & Andre Dadi brengen de funk terug in het Rotterdamse nachtleven          

Restaurant O'Six aan de Westblaak in Rotterdam wordt begin februari gesloten. Dat betekent echter niet het einde van deze horecagelegenheid. Eind maart/begin april komt er onder een nieuwe naam een gloednieuw restaurant/clubconcept voor terug.

Als voorproefje op het funky, jazzy geluid van de nieuwe club, organiseert O'Six tijdens het International Film Festival Rotterdam een zevental afterparty's voor filmbezoekers die hun zitvlees nog even op de dansvloer willen wegwerken of nog even na willen praten over de films die zij die dagen hebben gezien.

Het programma is als volgt:

Woensdag 24 januari: Fats & Tall

Dit kersverse dj-duo, ook wel de Bulletje & Bonestaak van de dance genoemd, specialiseert zich in de beste dancemuziek door de jaren heen en geeft het woord eclectisch een totaal nieuwe betekenis.

Donderdag 25 januari: Gerd (4LUX Records)

De internationaal alom gerespecteerde dj/producer Gerd draait naast zijn eigen funky broken beat producties de beste funk, jazz, afrobeat en brasil die zijn Connected party's in Club Waas tot zo'n groot succes hebben gemaakt.

Vrijdag 26 januari: Loosefit Soundsystem

De funketeers van Loosefit die iedere eerste vrijdag van de maand Rotown compleet op z'n kop zetten, doen dit een week eerder in O'Six met hun verrukkelijke mix van rare groove, soul en uiteraard funk.

Zaterdag 27 januari: Dadi & Wood (Funk Me)

Een dag later meer funk door Andre Dadi en Ron Wood, de mannen achter de succesvolle FUNK ME party's waarmee zij om de andere maand genadeloos toeslaan. Verwacht veel oude en nieuwe funk met een sterk uptempo karakter. ‘Zweten zullen ze!’, luidt hun motto.

Donderdag 1 februari: Denz da Denz

Er is al een tijd niets vernomen van Eric Denz Da Denz, de éminence grise van de Rotterdamse dancescene. Speciaal ter gelegenheid van het filmfestival vonden wij hem bereid om de fundering van O'Six ouderwets te laten zinderen met zijn onnavolgbare sound.

Vrijdag 2 februari: Cool Clubbin' (Dj's Dadi & Gene)

Cool Clubbin' mag zich rekenen tot de langst bestaande dj-duo's die dit land rijk is. Begin jaren negentig, tijdens de hoogtijdagen van de acid jazz, draaiden Andre Dadi en Gene Williams met veel succes jazzgerelateerde dance voor hun groeiende schare fans. Aangezien jazz was, jazz is en jazz blijft, doen zij dit nu nog steeds. Overal waar zij achter de draaitafels staan, heeft hun publiek moeite met stilzitten.

Zaterdag 3 februari: Fats & Tall

Dit kersverse dj-duo, ook wel de Bulletje & Bonestaak van de dance genoemd, specialiseert zich in de beste dancemuziek door de jaren heen en geeft het woord eclectisch een totaal nieuwe betekenis.

De party's beginnen om middernacht en duren tot 04:00 uur. De entree op deze dagen is gratis.

 

Check hier de filmprogrammering van het IFFR

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws