Ultra Festival tijdens WMC tweedaags

Partyscene Redactie | 10 januari 2007
headlines

Programmering bekend

De zomerfestivals liggen nog maar een paar maanden achter ons, of het begint bij veel Nederlandse partydiehards alweer te kriebelen. De vliegtickets voor de Winter Music Conference in Miami kunnen in ieder geval worden geboekt, want het Ultra Music Festival, dit jaar tweedaags, pakt uit.

's Werelds beste dj volgens de DJ Top 100 is natuurlijk ook van de partijVan 20 tot en met 25 maart vertoeft de internationale dancescene in Miami. Niet alleen om tracks uit te wisselen, maar vooral om te socializen en te feesten. Dat kan in één van de vele clubs in Miami, aan het strand, in de zwembaden van de hotels of in het Bicentennial Park. Daar wordt op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart het Ultra Festival georganiseerd.

De programmering is zo goed als rond. Op vrijdag staan o.a. The Cure, Tiesto, Deep Dish, Junkie Xl en Miss Kittin  op de planken. Zaterdag kun je genieten van optredens van o.a. Paul van Dyk, Carl Cox, Erick Morillo, Danny Tenaglia en Ferry Corsten . Kaarten voor twee dagen kosten 100 Amerikaanse dollars en kunnen worden besteld op de website van het festival. Het dj-aanbod in de clubs of tijdens een van de vele strandfeesten, is nog niet bekend.

Ultra Music Festival

Miami Winter Music Conference

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws