Buddha Unit draagt Club Rotterdam naar het graf

Partyscene Redactie | 28 december 2006
headlines

funked up beyond all recognition

Aanstaande zaterdag is de laatste reguliere clubavond van Club Rotterdam. En waarom niet afsluiten met een geheel nieuw concept?, moeten ze op de Wilhelminakade hebben gedacht. Zaterdag geeft de Rotterdamse organisatie Buddha Unit, bekend van concepten als 'Je weet toch!', 'Rehab' en het 'Brandend Zand Festival', de aftrap van 'Fubar'. Een nieuw minimalconcept met internationale gasten Dan Curtin en S-Max.

Dan Curtin: floor rocking minimal, techno, and house with a focus on the future funkFubar, voluit funked up beyond all recognition, is het nieuwe partyverzinsel van Steven P en konsorten, heren die al een tijdje hun eigen muzikale koers varen in de Maasstad. Begonnen met intieme feestjes voor vijftig man, zijn ze nu klaar voor de grote stap om hun muzikale visie met meer mensen te delen. Geen Bootleg of de Punt, maar Club Rotterdam. Hopelijk vinden de heren ook snel een nieuwe locatie om het concept verder uit te werken.

Om de eerste editie, een dag voor de jaarwisseling, in goede muzikale banen te leiden, zijn twee zeer gewaardeerde, in Berlijn residerende, dj/producers uitgenodigd. De Amerikaan Dan Curtin loopt al ruim vijftien jaar mee, waarin hij meer dan zestig platen uitbracht. Zijn stijl omschrijft hij als ‘floor rocking minimal, techno, and house with a focus on the future funk!’. S-Max reist mee met de trein uit Duitsland. Manfred Koridass, zoals hij in het echt heet, is de Duitse tegenhanger S-Max: a non-boring individual way to present dancemusic without losing an eye for tradition in terms of groovevan de heren van Buddha Unit. Met eigenzinnige releases en eigen labels heeft hij zichzelf in producersland op de kaart gezet. Zijn stijl omschrijft hij als ‘a non-boring individual way to present dancemusic without losing an eye for tradition in terms of groove!’

Natuurlijk zijn residents Steven P & Khalil aanwezig om de avond sfeervol te openen in de grote zaal. De cocktailbar zal het domein zijn van de heren Aron Friedman, Brent Roozendaal en Hilbert in Hifi. Verder zijn er speciale lounge capsules, kan je Tetris spelen op een groot scherm en mogen de aanwezigen onbeperkt bellen naar andere bezoekers van het feest door middel van een speciale telefooninstallatie verzorgd door de 'Media Ontwerpers'. Een speciale avond om Club Rotterdam waardig mee af te sluiten, als je het ons vraagt.

Dan Curtin

S-Max

Buddha Unit

Club Rotterdam stopt

Win tickets for Fubar

Aanbevolen voor jou:
Mobile review: OnePlus 5T is het beste androidtoestel van...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws