Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 21 december 2006
headlines

Win een plek op de gastenlijst

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we vanaf nu elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

CocoonWat: Cocoon

Waar: Maassilo, Rotterdam
Datum: 22 december

Line-up: Sven Vath, Andre Galluzi, Raresh, B-Voice
Entreeprijs: 20 vvk, 22.50 door
Website: www.soundarchitecture.nl

Bijzonderheden: Om het jaar op een knallende manier af te sluiten, heeft Sound Architecture in samenwerking met Cocoon Sven Väth uitgenodigd om net voor Kerst en Oud & Nieuw het afgelopen jaar uit te luiden. Love2party-preview (WIN!)

TelskopeWat: Teleskope

Waar: 11, Amsterdam
Datum: 23 december

Line-up: Jerome Sydenham, Edo Salgado, Olaf Boswijk

Entreeprijs: 10 euro.
Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: Het maatje van Dennis Ferrer komt op bezoek in 11. Jerome Sydenham wordt op handen gedragen door zowel Jeff Mills als Joe Claussell en draait net zo gemakkelijk oldschool tracks van Carl Craig als nieuwe Duitse sound van Âme en DJ Koze.
Love2party-preview (WIN!)

NEOWat: NEO

Waar: 4 clubs in Rotterdam
Datum: 23 december

Line-up: oa Roog, Erick E, Kubus, Mason, Terry Toner, Hitmeister D en meer
Entreeprijs: 17.50 vvk, 22.50 door
Website: www.neweclecticorder.com

Bijzonderheden: Op zaterdag 23 december vindt de tweede editie van NEO (New Eclectic Order) plaats in Off Corso, Catwalk, Neo en Thalia. NEO is een 'multi area cross club festival' waarbij bezoekers met één ticket toegang hebben tot vier verschillende clubs in het centrum van Rotterdam.

Love2party-preview (WIN!)

BoinkWat: Boink!

Waar: Club Imax, Rotterdam
Datum: 26 december

Line-up: Ronald Molendijk, Remy, Marcello, Dimitri
Entreeprijs: 12 euro
Website: www.clubimax.nl

Bijzonderheden: Op Tweede Kerstdag herleven de tijden van weleer in de nieuwe club aan de Leuvehaven. Een hele nacht knallen de sounds door de speakers, zoals ze dat vroeger deden! Marcello, Dimitri, Remy en Ronald Molendijk, brengen hun oude set mee naar Club Imax.

Love2party-preview (WIN!)

Ratio

Wat: Ratio

Waar: 11, Amsterdam
Datum: 26 december

Line-up: Radio Slave, Luke Solomon, Melon
Entreeprijs: 12 euro
Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: Ratio pakt flink uit tijdens Kerst met Londense dj’s Radio Slave en Luke Solomon als gasten, naast host en 11-resident Melon.

Love2party-preview (WIN!)

Voltt

Wat: Voltt

Waar: Paradiso, Amsterdam
Datum: 26 december

Line-up: Steve Bug, Onur Ozer, Bart Skils
Entreeprijs: 22 euro
Website: www.voltt.com

Bijzonderheden: Vooruitstrevend talent in combinatie met gerenommeerde artiesten zorgt hier voor een mooie balans en een sterk muzikaal programma. Met Steve Bug als grote publiekstrekker.

Love2party-preview:

HousequakeWat: HouseQuake christmas special

Waar: Paard van Troje, Den haag
Datum: 25 december

Line-up: Erick E, Roog, MC Gee
Entreeprijs: 20 euro
Website: www.housequake.nl

Bijzonderheden: Als je de maanden onder een steen hebt gelegen en Roog en Erick niet ergens hebt zien draaien, dan is het Paard een goede optie voor eerste kerstdag.

Love2party-preview

ook voor de komende weken hebben we nog een aantal erg interessante prijsvragen uitstaan. Check de previewpaginavoor het gehele overzicht. Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws