\'Mixing by Dave Clarke\' voor het goede doel

Partyscene Redactie | 14 december 2006
headlines

Hoeveel bied jij voor een masterclass van de meester?

Toegeven: Het hoofd van Dave Clarke staat de laatste tijd wel erg vaak in de bladen en op diverse dancesites. De ene keer vanwege een nieuwe radioshow, de andere keer naar aanleiding van een cd-release met oude remixen. Waarom wij nog eenmaal meedoen aan de mediahype rondom de Nederlands/Britse technomeester? Omdat het voor een goed doel is. Well done Dave, maar ga je vanaf nu gewoon weer muziek maken?

Dave Clarke gaat lesgevenVoor degenen die regelmatig met open mond voor de dj booth toekijken en zich afvragen hoe Dave Clarke zijn set mixt en opbouwt, staat er iets bijzonder te gebeuren: Voor 3FM Serious Request (Glazen Huis op de Neude) biedt Dave zijn dj-kennis op de veiling aan. Een klein groepje hoogste bieders krijgt op dinsdagavond 19 december les van de meester in een exclusieve setting.

Voor de derde achtereenvolgende keer sluiten drie 3FM dj’s zich de zes dagen voor kerstmis op in het Glazen Huis op de Neude in Utrecht. Ze eten niet en maken Serious Radio om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. De actie van dit jaar draait om de landmijnenproblematiek in de wereld.

Een onderdeel van de actie is de speciale Serious Request-veiling waarop bijzondere items aangeboden worden. Dit varieert van gesigneerde T-shirts tot intieme huiskamerconcerten en bijzondere masterclasses. Dave Clarke zet zich in door het aanbieden van een masterclass ‘mixing by Dave Clarke’. De hoogste bieders kunnen het mixen en dj-en leren van de master, op dinsdagavond 19 december, tussen 18.00-20.00 uur, ergens in Amsterdam.

Maandag 18 december wordt het startshot gegeven voor de actie op 3FM en om 16.00 uur die dag wordt de veiling geopend.

Voor meer info: Serious Request  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws