Luxekeuzes tijdens Awakenings in Maassilo

Partyscene Redactie | 7 december 2006
headlines

Amsterdamse technocircus verplaatst zich naar Rotterdam

Op 26 januari van het volgende jaar verplaatst het Amsterdamse technocircus van Roco Veenboer en kornuiten zich weer eens naar de Rotterdamse Maassilo

Op 26 januari van het volgende jaar verplaatst het Amsterdamse technocircus van Rocco Veenboer en kornuiten zich weer eens naar de Rotterdamse Maassilo. Twee vrachtwagens vol geluid, licht, lasers, video, decoratie gaan op weg naar de enige echte technostad van Nederland.

De programmering omvat veel nieuwe talenten, maar ook een aantal bekende gezichten. Alle zalen (drie dus) worden in gebruik genomen door maarliefst vijftien dj’s en acts, afkomstig van alle uithoeken van de planeet - variërend van Rotterdam tot Brazilië. 

In zaal 1 maken Peter Horrevorts en Microfunk hun debuut op Awakenings. Zij worden bijgestaan door Rejected (Joris Voorn en Edwin Oosterwal) en de Spaanse mixmeester Cristian Varela die DJ Bando meeneemt voor een set op zes decks.

Joris Voorn draaide vorig jaar ook al tijdens Awakenings in de GraansiloIn de tweede zaal gaat het er zoals gebruikelijk wat steviger aan toe. Debutanten hier zijn Jeroen Liebregts van het Audio Assault-label uit Rotterdam, de Italiaanse rauwdouwer Mario Ranieri en de wervelwind uit Brazilië: DJ Murphy. Carlos Rios en Oliver Kucera verzorgen een live-set.

Zaal drie, met op het programma Dave Allesmere (bekend van zijn releases op het Duitse label Kanzleramt), eigenaar van 100 % Pure Records: 2000 and One en Ion Ludwig, staat wat meer in het teken van de melodieuzere technosound.

Wie 22 euro voor deze editie teveel vindt, mag zijn mond gaan spoelen met groene zeep en een bezoekje gaan brengen aan de opticien. Enig nadeel van zo’n uitgebreide line-up is dat er keuzes gemaakt moeten worden. Luxekeuzes welteverstaan. 

Line-up Awakenings @ Maassilo - Rotterdam

Room 1: Cari Lekebusch, Peter Horrevorts, Microfunk (live), Rejected, Bando & Cristian Varela.

Room 2: Marco Remus, Jeroen Liebregts, Carlos Rios & Oliver Kucera, DJ Murphy, Mario Ranieri.

Room 3: 2000 and One, Ion Ludwig (live), Dave Ellesmere.

Awakenings

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws