Sven Väth deelt uit

Partyscene Redactie | 5 december 2006
headlines

Win kaarten, cd’s en T-shirts

De Duitse technogod Sven Väth trekt alvast zijn Kerstmanoutfit aan en deelt uit: vrijkaarten voor zijn optreden in de Rotterdamse Maassilo op vrijdag 22 december, mixalbums (Sound of the Seventh Season) en T-shirts.

 

Maak kans op de nieuwe mix van Sven, een vrijkaartje en een heus Cocoon-shirtNa een spectaculaire avond tijdens het ADE in The Sand komt het Duitse Cocoon dit jaar nogmaals naar Nederland. Op 22 december is de Rotterdamse Maassilo aan de beurt. Ditmaal georganiseerd in samenwerking met Sound Architecture. Naast Cocoon head honchoSven Väth maken ook André Galuzzi, Raresh en B-Voice hun opwachting.

Na een periode van ruim drie en een half jaar kruipt Sven Väth weer achter de draaitafels in een Rotterdamse club. De man heeft een bijna legendarische status verkregen na twintig jaar actief te zijn in het internationale dancecircuit. De Duitser wordt bijgestaan door o.a. het Roemeense talent Raresh. Vers uit de Cocoon stal, geeft hij deze avond zijn eerste optreden in Nederland. Naast zijn plek bij Cocoon speelt Raresh ook een rol binnen M_nus. Met zijn eigen mix van Minimal tech house en diepe techno is het de perfecte opwarmer voor de Duitse meester.

Ook André Galuzzi heeft deze avond een eigen zaal in de Maassilo. Galuzzi wordt gezien als een moderne kruising tussen een dj en een rockster uit de jaren ‘80: de resident van de beruchte Panoramabar in Berlijn ademt het ultieme feestgevoel uit. André is een van de meest drukbezette artiesten van Duitsland, en dat heeft een reden. Hij is berucht, beroemd en geliefd om urenlange dj-sets waarin alles van minimale house tot donkere techno de revue passeert. Gelukkig krijgt André op 22 december ruim te tijd om te doen waar hij goed in is: het neerzetten van een lange meeslepende set. De tweede zaal wordt geopend door een nieuw talent uit de Cocoon-stal, genaamd B-Voice, geroemd om zijn sets die bijna dagelijks worden uitgezonden op Deepmix.

Cocoon stuurt het beste dat het label te bieden heeft naar de Maassilo

Maak kans op een van de combipaketten: Een vrijkaartje, T-shirt en mixalbum van Sven Väth door het goede antwoord op de volgende vraag te sturen naar Sven Väth-prijsvraag. Wat is de titel van het debuutalbum van Sven Väth? Succes!

Sven Väth

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws