Wicked Jazz: Leroy Rey & Phil Horneman

Partyscene Redactie | 1 december 2006
headlines

Wekelijkse Wicked Jazz Sounds-avond in Rotterdam

Leroy Rey & Phil Horneman mixen de derde editie van Wicked Jazz Sounds. Het belooft een eclectische dubbel-cd vol jazz, hiphop, soul, funk, broken-beat, house, drum & bass te worden. Het Amsterdamse nujazz-collectief spreidt zijn vleugels uit en start vanaf donderdag 7 december met een wekelijkse clubavond het Rotterdamse Locus 010.

Guest-dj voor deze compilatie is DJ Leroy ReyWicked Jazz Sounds heeft het afgelopen jaar de stap naar landelijke bekendheid gemaakt. Het nujazz-collectief was niet alleen te bewonderen op festivals als North Sea Jazz, Extrema Outdoor, en Solar Festival, maar ook in diverse vaderlandse poppodia. Naast de wekelijks clubavond in de Sugar Factory in Amsterdam, start Wicked Jazz Sounds in december een wekelijkse donderdag in de Rotterdamse Locus 010.

In navolging van twee goed ontvangen edities, kan een derde deel van Wicked Jazz Sounds natuurlijk niet uitblijven. Phil Horneman laat op cd 1 oude en nieuwe tunes horen, met artiesten als Roy Ayers, Jamie Lidell, Archie Shepp en Mark Murphy. De tweede schijf is dit keer samengesteld en gemixt door Leroy Rey, misschien wel de meest eclectische dj van Nederland. Zijn keuze? Tracks van o.a. Webster Lewis, Bugz In The Attic, Peven Everett en Q-Tip.

Wicked Jazz Sounds 3 ligt 7 januari in de winkel. Check de website van het nujazz-collectief in de gaten voor de aankomende events.

L2P-recensie Wicked Jazz Sounds 1

L2P-recensie Wicked Jazz Sounds 2

Wicked Jazz Sounds

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws