Love2party Sessions ft Sandeep

Partyscene Redactie | 28 november 2006
headlines

Iedere woensdag, vanaf 15:00 uur, verzorgt een van de muziekrecensenten van Love2Party een twee uur durende show op het online radiostation DJ Broadcast FM. Deze week is het de beurt aan Sandeep.

Love2Party Sessions ft. JohnWekelijks legt Sandeep zijn platen op in verschillende clubs door het hele land. Zijn stijl als dj is te omschrijven als een mix van (deep)house, minimal, house, groove en tech-house. En dat is dan ook precies wat je kan verwachten tijdens zijn eerste show op DJ Broadcast FM. Sandeep selecteerde platen die hij in de clubs draait en waar hij thuis naar luistert.

Deze keer is er veel ruimte ingericht voor onlangs uitgekomen muziek van artiesten als Trevor Loveys, Spektrum, Kirk Degiorgio en Nima Gorji. Ook veel onbekendere namen, maar daarom niet minder goed. Vooral de laatste releases van Dan Berkson en Nick Hogendoorn zijn erg aan te raden. Dit alles aangevuld met aangevuld met een enkele klassieker, zoals het nog steeds pakkende 'Groove La Chord' van Aril Brikha. De opener van Alica Russell is eigenlijk at random gekozen, maar is representatief voor het hele aan te raden album 'Under the monka moon'. Kortom: twee uur lang op rondreis door Sandeep's muzikale wereld. Een reis die de diepte ingaat, maar ook atmosferisch en groovy is.

Tracks Love2Party Sessions ft. Sandeep

01 Alice Russell - I'm Just Here (Wyndham Earl Rmx)
02 Matthew Bandy - My love is you
03 Nima Gorji - Spiritual Communion
04 Santos Resiak - High Resolution
05 Dj Fex - Remember
06 HOSH - Sonnenbrand
08 Nick Hogendoorn - Continuer
09 Dan Berkson - Mescaline Circus
10 Zentex - Pimio
11 Fuckpony - Ride the Pony
12 Kirk Degiorgio - Starwaves (Jimpster rmx)
13 Minimal Oddz - 4th Oddz
13 Trevor Loveys - The Bounce (Trevor's Willesdon Rub)
14 Johannes Heil - The Magician (Thomas Schumacher Rmx)
15 Jak Jaxon - Bleep Jak
16 Humantronic- Se sweet in Mini
17 Spektrum - Horny Pony (Rmx)
18 Anthony Rother - When The Sun Goes Down
19 Aril Brikha - Groove La Chord
20 Audiofly X - Lost
21 Pastaboys - Body Resonance

de tracklist hierboven kan enigszins afwijken van de daadwerkelijke tracklisting. Ook zal op de site van djbroadcast fm deze keer geen tracklist te zien zijn, vanaf volgende week is het probleem verholpen.

DJ Broadcast FM

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws