Koken met Sonar Kollektiv

Partyscene Redactie | 24 november 2006
headlines

Soulfood for soullovers

“De meeste muzikanten zijn ook goede koks”, zegt Alex Barck (Jazzanova). Daarom stelde hij, samen met enkele andere Sonar Kollektiv-artiesten, Homecooking samen - een heus kookboek met natuurlijk een bonusdisk vol soulmusic.

 

Gerd tegen Roskow Kretschmann: 'Na je set gaan we bij mij thuis Roskow-burgers bakken!'Sommige producers blijken meer te doen met hun kooktalent. Zo heeft Dobie, keyboardspeler van Fat Freddy’s Drop, een kookprogramma op de nationale TV van Nieuw-Zeeland. Zijn garnalen op een bedje van zeevruchten is een van de hoogtepunten van Homecooking. Voor de liefhebbers van een vlugge vleeshap geeft Jazzanova-dj Roskow Kretschmann zijn favoriete recept - de Roskow-Burger - cadeau. De moeder van Âme’s Frank Wiedemann schijnt geweldige Badischer Kalbstafelspitz te maken. Haar zoon legt uit hoe je dit kalfsvleesgerecht het beste bereidt.

Dus trek je kookschort aan, deponeer de bonusdisk met bijdragen van o.a. Fat Freddy’s Drop, Platnum en Benny Sings in de cd-speler, en bereidt, met een beetje hulp van Homecooking, de lekkerste lekkernijen. Oftewel: Soulfood for soullovers. De compilatie is tussen Sinterklaas en Kerst verkrijgbaar.

Tracklisting:
1. Extended Spirit - Solid Water
2. SoulPhiction - Love Thang
3. Third Eye - Macedonia
4. Platnum - The Day II
5. The Slapped Eyeballers - The Fake Anti Waltz
6. Micatone - Nomad (Radio Citizen Mix)
7. Georg Levin - Everything
8. Leon Ware - Nights In Brazil
9. Deyampert - Held Him First
10. Clara Hill - Just Paradise
11. Fat Freddys Drop - Ray Ray
12. Meitz - Mandelbrot
13. Benny Sings - No More Drinks + Bonus Video

 

Sonar Kollektiv

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws