Doornroosje in de ban van Agoria

Partyscene Redactie | 23 november 2006
headlines

Winnen: tickets, cd’s en T-shirts

De Franse technoproducer Agoria treedt zaterdag op in DoornroosjeZaterdag staat Sebastien Devaud, beter bekend als Agoria, in het Nijmeegse Doornroosje. Drie jaar na zijn debuutalbum Blossom verscheen onlangs opvolger The Green Armchair. Wij geven drie combipakketten weg met daarin een vrijkaartje, cd en T-shirt met het grappige Agoria-spookje erop.

De Franse dj/producer heeft de behendigheid om rauwe dansmuziek in een toegankelijk jasje te steken, gemakkelijk te switchen tussen verschillende genres en zo een albumlange spanningsboog te creëren. In 2003 bewees hij dat met het debuutalbum Blossom en dit jaar doet Agoria dat met The Green Armchair nog eens dunnetjes over.

Ook als dj staat hij zijn mannetje, getuige zijn uitstekende mixalbum Cute & Cult (2005). Geen software, geen Ableton, gewoon ouderwets met twee draaitafels en een goeie muzieksmaak een strakke mix neerzetten: Agoria kan het. Daarom, beste technoliefhebbers van Nijmegen en omstreken, is een bezoek aan uw favoriete Nachttempel zaterdag de moeite waard.

Maak kans op een van de drie partypaketten door antwoord te geven op de volgende vraag: wat is de naam van het spookje dat vaak opduikt in een van de tracks van Agoria? Stuur het antwoord en je adres naar Marcel.

Planet Rose Special: 'The Green Armchair Album Tour'
Grote zaal: Agoria + Jesse Rose + Pure
Kleine zaal: Hosted by Delsin feat. Quince + Newworldaquarium + Peel Seamus + VJ Slof
Tickets: 12 euro

Agoria

Doornroosje

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws