Miss Monica beloont talent

Partyscene Redactie | 21 november 2006
headlines

Win een openingsset in Off_Corso en een Numark mixer

Talentvolle dj's opgelet! Miss Monica heeft dit jaar weer een Abolutely Stereo dj-contest opgezet, en er valt ook echt wat te winnen. Als jouw demo uitgekozen wordt, dan mag je niet alleen de decembereditie van Absolutely Stereo openen, je wint ook nog eens een hoop mooie prijzen ter waarde van meer dan duizend euro.

Draai jij op 16 december samen met Miss Monica?Absolutely Stereo-resident Miss Monica is op zoek naar een dj die de decembereditie zal openen. De winnaar van de contest moet een technisch begaafde dj zijn die het publiek twee uur lang warm draait voor de main dj van de avond. Geen ordinair gerampestamp dus, maar een warme, vloeiende en goed opgebouwde houseset. Dus mix als de bliksem je favoriete platen met elkaar, en stuur die demo naar Miss Monica.

Wat is er te winnen?

  • - de openingsset op 16 december in Off Corso in Rottterdam
  • - een dj fee van 250,00 euro
  • - een numark 5000FX dj mixer
  • - een numark phx pro dj koptelefoon

Je demo kan je voor 1 december opsturen naar het onderstaande adres:

DJ Miss Monica
Postbus 21071
3001 AB Rotterdam

Meer info over de contest, de te winnen prijzen en natuurlijk Absolutely Stereo vind je op Miss Monica Op Monica's site kun je tevens een video bekijken waarin ze tijdens een door haar gegeven dj clinic de Numark 5000FX mixer bespreekt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws