DJ Premier (Gang Starr) in Club Imax

Partyscene Redactie | 8 november 2006
headlines

Hiphopgrootheid geeft exclusief optreden

DJ Premier haalt zaterdag zijn trucendoos weer tevoorschijn, en wel in het Rotterdamse Club ImaxClub Imax doet een gooi naar de meest impulsieve en opmerkelijke last minute boekingen ooit in een Rotterdamse club. Zonder enige vorm van promotie hebben Ronald Molendijk en zijn Verse Geesten zaterdagavond hiphopproducer en dj Premier te gast.

Deze bijzondere hiphopartiest, één van de beste hiphopproducers aller tijden, is bekend van zijn producties met rapper Guru voor de formatie Gang Starr. Verder is Premier producer voor grote artiesten als Notorious B.I.G., Jay-Z, D'Angelo, Jeru The Damaja, Common, Buckshot Lefonque, Snoop Dog, Nas en onlangs Christina Aguilera. Hij is een ware draaitafelvirtuoos en heeft een herkenbare rauwe New York-sound. In Club Imax zal ‘Primo’ op het podium laten zien en horen hoe je met oldskool-inspiraties en nieuwe hiphop een zaal op zijn kop zet.

DJ Premier treedt op tussen 02:00 en 04:00. Verder draaien die avond Ronny Hammond, Gregor Salto, Ricky Rivaro & Ron Stuts hun betere door hiphop beïnvloede houseplaten. Toegangsprijs is 12,50, maar op vertoon van dit bericht bij de kassa ben je, na betaling van een tientje, binnen!

DJ Premier

Club Imax

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws