Amsterdam danst!

Partyscene Redactie | 18 oktober 2006
headlines

Waar ben jij te vinden?

Masters at Work in The Sand, Andy Barlow in de Supperclub, Octave One in Paradiso, Sascha Funke in 11. Alleen al op donderdag is het lastig om een keus te maken welke clubs te bezoekenNadat platenbazen en producers overdag hun deals in het Felix Meritis hebben gesloten, kan er 's avonds worden gedanst in diverse clubs. Heel hard clubhoppen zal dan nodig zijn om al het moois te aanschouwen, want het programma is behoorlijk omvangrijk. Op de website van het Amsterdam Dance Event is het totale nachtprogramma geplaatst.

Masters at Work in The Sand, Andy Barlow in de Supperclub, Octave One in Paradiso, Sascha Funke in 11. Alleen al op donderdag is het lastig om een keus te maken welke clubs te bezoeken. Laat staan op vrijdag en zaterdag. Een greep uit het aanbod van dj’s en acts die de hoofdstad dit weekend zullen bezoeken voor een optreden: Bugz in the Attic, Carl Craig, Chateau Flight, Danny Howells, Dixon, Funk D'Void, Guido Schneider, Heiko MSO, Spacek, Jazzanova, John Acquaviva, Josh Wink, Masters at Work, Miss Kittin, Octave One, Oxia, Ricardo Villalobos, Robert Hood, Sascha Funke en Sven Väth.

Ook Love2Party is te vinden op het Amsterdam Dance Event en doet ’s middags in het Felix Meritis en ’s avonds in verschillende clubs verslag. Houd de site daarom de komende dagen geregeld in de gaten. Op welke clubs heb jij je zinnen gezet? Laat het weten in het forum.

Het volledige nachtprogramma

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws