Love2party Q&A

Partyscene Redactie | 13 oktober 2006
headlines

L2p zo als het wasWork in progress

De afgelopen dagen ontvingen we veel vragen over de nieuwe site - zowel via de verschillende fora als via de mail. Daarnaast hebben we veel verzoekjes gehad om bepaalde dingen te wijzigen en/of toe te voegen. Daar we de site natuurlijk in de eerste plaats voor jullie maken, willen we graag alle vragen beantwoorden, tips en een update geven over de recente aanpassingen. Bij deze dus een Love2party Q&A. Het forum staat weer open voor overige op- en aanmerkingen.

Q: Ik kan mij niet registreren met mijn emailadres omdat dit adres al in gebruik is?
A: Dat kan kloppen. Dit kan te maken hebben met het feit dat je in het verleden al een profiel hebt aangemaakt op Partyscene of een andere scene of met het feit dat je op de oude Love2party site ingeschreven stond voor onze nieuwsbrief. De oplossing is vrij eenvoudig. Linksonderaan de registratie pagina staat een link met "wachtwoord?". Klik hierop, vul je emailadres in en je krijgt een wachtwoord toegestuurd. Daarna kan je je registratie vervolgen.

Q: Terwijl ik mij probeer te registreren, krijg ik een wit scherm met "Site error". Het registreren lukt dus niet.
A: Dan kan af en toe voorkomen, ook op andere delen van de site. Daar het een splinternieuwe site is, zitten er nog wat kinderziektes in. Refresh je scherm en probeer het nog een keer of laat het een tijdje rusten. Lukt het dan nog niet? Laat het ons dan even weten.

Q: Waar is de brabbelbox in vredesnaam gebleven?
A: De brabbelbox is momenteel ondergebracht bij het forum en om hier te reageren moet je ingelogd zijn. De boomstructuur van de oude brabbelbox, waar je op elkaar kan reageren, is verloren gegaan tijdens de overgang naar de nieuwe site, maar er wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuw soortgelijk forum, met dezelfde functies. Onder alle artikelen zal er zo'n reactie-boomstructuur komen. Tevens zijn we aan het evalueren of de oude brabbelbox (zonder inloggen) dan ook weer terug kan komen. Kijken we nog een paar weken aan.

Q: Waar is Mad'R gebleven?
A: Dat weten wij ook niet, maar we missen hem wel. We denken dat hij de kat uit de boom kijkt. En niet alleen hij.

Q: Het laatste nieuws aan de rechterkant bij een artikel dateert soms van jaren geleden, is dit zinvol?
A: Dat klopt inderdaad. Bij het 'laatste nieuws' vind je een randomselectie van alle nieuwsitems. We zijn dit momenteel aan het omzetten, zodat je daar alleen het nieuws van de laatste periode. pak hem beet een maand of zes, te zien krijgt.

Q: Waarom krijg je niet te zien of er laatste reacties zijn op de speciale artikelen die rechts op de homepage staan?
A: Wordt aan gewerkt en is binnen korte tijd opgelost.

Q: De partyagenda is onduidelijk, omdat je niet kan zien wie waar draait, maar alleen de naam van het feest.
A: Dat klopt en dat wordt aangepast. Work in progress.

Q: De site opent bij mij niet helemaal. Ik mis de rechterkant van mijn scherm.
A: Dat kan aan twee dingen liggen. Of je hebt je schem niet in de fullscreen-stand staan, of je instelling zijn lager dan 1024*768 ingesteld. Als je dit aanpast, zou je de gehele site moeten zien. Ook zijn we bezig om deze bugs verder op te lossen.

Q: Waarom zie je op de homepage rechtsbovenaan niet alle laatste reacties, maar alleen de reacties uit het forum?
A: Dat is een bewuste keuze geweest. Je ziet op de homepage toch al bij de laatste nieuwe headlines dat er reacties zijn en op deze manier kan je ook goed zien wat er in het forum gebeurt. Neemt niet weg dat er nog naar gekeken wordt om het toch aan te passen in de oude situatie, mocht het ten koste gaan aan de interactiviteit.

Q: De reacties in het forum zijn gesorteerd met de oudste bovenaan en de meest recente onderaan, terwijl dit onder de artikelen precies andersom is.
A: Dat gaan we aanpassen. Voor het forum geldt binnenkort ook: laatste reactie bovenaan.

Q: Waar zijn de foto's?
A: Een vraag die we op de oude site ook al vaak kregen. Momenteel wordt hard gewerkt aan onze eigen fotopagina. Voorlopig zijn onze foto's te bekijken via de Partyscene partypics page. Je komt hier door in de djscene-menu balk te klikken op Partyypics (onder Party). We verwachten onze eigen fotopagina snel online te hebben.

Natuurlijk staat het forum open voor al jullie overige vragen, tips en opmerkingen. Alle input wordt door ons zeer op prijs gesteld!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws