Derde editie BoemTsjak Festival

Partyscene Redactie | 6 oktober 2006
headlines

Steve Rachmad geeft zijn Sterac Electronics-pseudoniem gestalteTijdens het Amsterdam Dance Event vindt een nieuwe editie van het tweedaagse BoemTsjak festival plaats. BoemTsjak brengt, net als tijdens de eerste twee (uitverkochte) afleveringen, een mix van bekende en minder bekende artiesten. Acts die allen gezien worden als het neusje van de electro-, techno- en housezalm.

Op vrijdag ligt de nadruk op de electro en disco met het debuutoptreden van Lies Of Minelli, een nieuw electropop project van o.a. Rude 66. Verder, voor de eerste keer in Nederland, nemen de Nederlandse electrodisco coryfeeen Dexter en Alden Tyrell het tegen elkaar op. Uit Italie komt Raiders Of The Lost Arp, met zijn heel aanstekelijke mix van disco en funky techno. Steve Rachmad leeft zich als Sterac Electronics uit op het vlak van zwoele disco en electro.

Zaterdag kent als gebruikelijk een meer bonte line-up. Shed, die met z'n label Soloaction goed aan de weg timmert met melodieuze diepe techno, geeft zijn allereerste live-optreden. Mesak uit Finland brengt een unieke mix van electro en house en gaat ook voor de eerste maal live. Redshape geldt na drie knetterende singles als een van de grootste Duitse house/techno beloften, waarmee het Nederlandse publiek op BoemTsjak mee kan kennismaken

Naast deze buitenlandse artiesten, ook veel Nederlands talent natuurlijk, in de vorm van Like A Tim, elektronisch veteraan met z'n geheel eigen stijl acid en techno, medeorganisator Steffi van het Klakson label zal de zaal flink laten swingen met een uitgekiende mix van house en electrodisco, Novamen uit de Haagse Viewlexx-kringen zijn present met hun old school electrofunk, en uit Duitsland komen de Polygamy Boys die de discosynthesizers als vanouds flink laten scheuren en borrelen.

BoemTsjak Part 1
Vrijdag 20 October, 10pm till 3am
Peel Seamus (Delsin)
Lies Of Minelli - live
Dexter (Klakson) vs Alden Tyrell (Clone) - live
Raiders Of The Lost Arp (Nature) - live
Sterac Electronics aka Steve Rachmad (Music Man)

BoemTsjak Part 2
Zaterdag 21 October, 10pm till 6am
Quince (Delsin)
Shed (Delsin) - live
Mesak (Klakson) - live
Redshape (Delsin) - live
Steffi (Klakson)
Novamen (Viewlexx) - live
Polygamy Boys (GoodLife) - live
Like A Tim (Like) - live
Newworldaquarium (Delsin)

Boem Tsjak 2006
20 en 21 Oktober 2006
Pakhuis Wilhelmina Amsterdam
10 euro per avond


Boem Tsjak

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws