Dave Clarke's line-up tijdens ADE

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Bijzondere technoavond Melkweg



Dave Clarke tijdens ADE 2005

Nog ruim een maand en dan start de elfde editie van het Amsterdam Dance Event. Nadat platenbazen en producers overdag hun deals in het Felix Meritis hebben gesloten, kan er 's avonds worden gedanst in diverse clubs. Clubhoppen zal dan nodig zijn om al het moois te kunnen aanschouwen, want het programma is behoorlijk omvangrijk.

Neem alleen de donderdag. Je kan naar the Sand waar de Masters at Work achter de decks staan of naar Paradiso waar Southern Fried Records een labelnight geeft. Of je gaat naar de Melkweg, waar Dave Clarke een wel heel vette line-up presenteert.

Dave Clarke heeft een reputatie opgebouwd als een van de beste techno en electro dj's ter wereld. Zijn liefde voor het dance minnende Nederland is duidelijk - sindskort heeft hij zelfs een eigen radioprogramma op VPRO's 3voor12. Tijdens het ADE heeft hij zijn eigen avond in de Melkweg opgezet.



Octave One


Robert Hood

En met het aanbod in de Melkweg zit het wel goed. Wat heet goed? Clarke heeft echt een zeer bijzondere line-up samengesteld. Uit Detroit komt Octave One, de heren die met 'Black Water' een classic van formaat op hun naam hebben staan en onlangs nog een zeer goed ontvangen performance gaven op STRP festival. Ook uit Detriot, Robert Hood, de man achter het roemruchte M-Plant label. Onder de noemer 'The Grey Area' brengt Hood wat hij ziet als de 'true Detroit experience'. Centraal staan zijn eigen producties, remixes en de catalogus vna zijn M-Plant, Duet, Drama en Hardwax labels.

Ook Frankrijk is met Miss Kittin en Terence Fixmer vertegenwoordigd deze avond. Miss Kittin is 'La Grande Dame' van de Franse electroscene en Terence Fixmer de man achter vele technoproducties. Ook Nederland kan niet ontbreken met Shinedoe, die binnenkort haar beduutalbum uitbrengt, en Dimi Angelis.

Dave Clarke presents @ Amsterdam Dance Event: Dave Clarke, Octave One, Miss Kittin, Terenace Fixmer, Shinedoe, Dimi Angelis
Amsterdam Dance Event Special
Melkweg - donderdag 19 oktober - 22:00 - 16,00 + lidm.

ADE
L2P Impressie: Robert Hood
L2P Interview Dave Clarke

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws