Love2party @ Elements Beach part IV, 24 sept

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

The Grand Final


Aan de zomer van 2006 komt langzaam maar zeker een eind. Met de warmste maand ooit in juli en de natste maand ooit in augustus mag er gerust gesproken worden van een zeer afwisselende zomer. En dat heeft ook zijn uitwerking gehad op de strandfeesten van Love2party.

De eerste editie was het heerlijk weer. Daar maakte onder meer Laidback Luke met een rockende set gretig gebruik van. De volgende twee edities was het regenachtig, maar daardoor zeker niet minder feest. Zowel Secret Cinema in juli als 2 O'Clock Ron en Armand in augustus, wisten de stoer ingerichte strandtent volledig op zijn kop te zetten. Op zondag 24 september neemt Love2party afscheid van het strand en de zomer van 2006.

Tijdens de laatste editie van de inmiddels zeer bekende Love2party-strandfeesten gaan we flink de diepte in. De dagen worden korter, het wordt eerder donker, dus het is afgelopen met de blije housemuziek. Gelukkig hoeven we dat van Benny Rodrigues niet te verwachten. De man die via de brabbelbox beter te bereiken is dan via zijn eigen telefoon was weer overal deze zomer. Hij heeft Ibiza kennis laten maken met de pompende 'Benny-sound', stond weer op de grootste feesten en zette alle festivals compleet op zijn kop. Met Mysteryland als hoogtepunt. Maar Benny houdt altijd een gaatje vrij voor de Love2party-strandfeesten en sluit met een twee uur durende set onze reeks strandfeesten waardig af.Benny!!


Darko Esser @ Soundamentalism

Voor de eerste keer aanwezig dit jaar is Benny's maatje Darko Esser. De dance programmeur, labeleigenaar en dj is dit jaar behoorlijk doorgestoten binnen de gelederen van de Nederlandse dj-wereld en maakte indruk met zijn set tijdens Soundamentalism in de Bumb. Een goede reden om hem een keer uit te nodigen. Sound Architecture voorman Joachim behoeft eigenlijk geen nadere introductie, tot nu toe was hij bijna elk jaar wel aanwezig bij Elements Beach. Dat geldt ook voor Taras. De man die deze zomer half Turkije liet kennis maken met zijn sound en tegenwoordig resident dj van de bumb is. Natuurlijk is er ook een afvaardiging van het Love2party Allstars team. Deze keer is het ReMko die de avond op geheel eigen wijze zal openen. Ook Sandeep is van de partij, om tijdens de plasbeurten van Taras een plaatje op te zetten.

Love2party @ Elements Beach (voorheen Soulbeach)
Zondag 24 september 2006
Elements Beach, 's-Gravenzande
18.00 - 01.00
Dj's: Benny Rodrigues, Darko Esser, Joachim, Sandeep, Taras, ReMko
Toegang = GRATIS!!

Weer of geen weer: het feest gaat door. Het terras zal bij slecht weer overdekt zijn.


Elements Beach

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws