Love2party @ Elements Beach part III, 27 aug

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Fire on the beach!


Na een enigszins regenachtige, maar daardoor niet minder geslaagde tweede editie in juli, zijn we op 27 augustus weer terug op het strand bij Elements Beach in 's-Gravenzande. De derde editie van de Love2party strandfeesten wordt zonder twijfel de meeste 'veilige' tot nu toe. Voor eenmaal valt Loveparty samen met een ander feest op het strand en wel 'Fire on the Beach' van de brandweer Rotterdam-Rijnmond, onder leiding van niemand minder dan FF Erik. De line-up bestaat dan ook louter uit Rotterdamse dj's.

Nadat we de afgelopen edities veel 'nieuwe' namen aan jullie presenteerden, is het deze keer een ouwe-jongens-krentenbrood line-up. Alle dj's stonden al eerder, en vaak ook meerdere keren, op het strand in 's-Gravenzande bij een Love2party-feest en weten hoe je daar de tent op zijn kop moet zetten. Na haar knallende set van vorig jaar, is Absolutely Stereo-resident dj Miss Monica er dit jaar weer bij. Ook Funk Me-brother Ron Wood is terug bij Elements Beach. Zonder vaste partner Andre Dadi zal hij het strand vullen met de vetste funk en soul.



2 O'Clock Ron & Miss Monica


Edwin Bazen & Sandeep

Vanaf de allereerste editie zijn ze er elk jaar bij geweest om gezamelijk een feestje te bouwen. Edwin Bazen, 2 O'Clock Ron, Armand en Sandeep. En ook dit jaar zal dat niet anders zijn. Terwijl Edwin Bazen en Sandeep de zonsondergang voor hun rekening nemen, zullen 2 O'Clock Ron en Armand de avond knallend afsluiten. Natuurlijk is er ook een afvaardiging van het Love2party Allstars team. Deze keer is het reporter Rudy die de avond swingend op gang zal brengen.

Zet hem maar vast in je agenda. Onze laatste editie van dit jaar is op zondag 25 september en dan hebben we ondermeer Benny Rodrigues, Darko Esser, Joachim, Taras en meer. Houd de site de komende tijd in de gaten voor meer info!

Love2party @ Elements Beach (voorheen Soulbeach)
Zondag 27 augustus 2006
Elements Beach, 's-Gravenzande
18.00 - 01.00
Dj's: Miss Monica, Ron Wood, Edwin Bazen, Sandeep, 2 O'Clock Ron, Armand, Rudy
Toegang = GRATIS!!


Elements Beach

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws