Love2party @ Elements Beach part II, 30 juli

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Love2Party @ Elements Beach; the second edition


Na de geslaagde opening met onder meer een zeer sterke set van Laidback Luke, zijn we op 30 juli weer terug op het strand bij Elements Beach in 's Gravenzande. Tijdens de tweede editie van de imiddels zeer bekende Love2party strandfeesten gaan we flink de breedte in met een avond die gaat van funk/soul via house, techhouse tot dikke party techno. Maar liefst zeven (en een halve) artiesten hebben hun medewerking toegezegd om ook de tweede editie het zand van het strand te blazen.

Vorig jaar liep hij rond met een zuur gezicht, omdat hij volgens eigen zeggen de 'verkeerde koffer' bij zich had. Mede daarom is Bart Skils terug dit jaar, en wel prime-time met een koffer vol partytechno. Voor het eerst in vier jaar hebben we een (semi) live-set op Elements Beach. Jeroen Verhey kruipt in zijn alias Grooveyard voor een onvervalste beach-set. Moesten we hem vorig jaar nog afbellen vanwege het slechte weer, dit jaar is onze columnist Harry Lemon er gewoon bij om een set doorspekt met funk en house en een enkele kutclassic te draaien.



Natuurlijk is er ook deze keer weer volop ruimte voor nieuwe namen. Uit Amsterdam komt fast rising star Juan Sanchez om ons feest af te sluiten. Misschien neemt hij zelfs zijn gitaar wel mee. Ook uit de hoofdstad reizen Edo Salgado & Olaf Boswijk af naar 's Gravenzande. Zij zijn verantwoordelijk voor de populaire Teleskope avonden in de 11 waar zij maandelijks grote namen te gast hebben. En natuurlijk zal, onder het motto: 'u vraagt, wij draaien het niet', op elke editie een afvaardiging van de Love2party Allstars aanwezig zijn. Deze keer forumkoning Mad'r samen met onze eigen Marcel. Zij zullen ongetwijfeld de meest eclectische set van de dag afleveren, inclusief misschien wel een enkele foutloze mix.

Love2party @ Elements Beach (voorheen Soulbeach)
Zondag 30 juli 2006
Elements Beach, 's Gravenzande
18.00 - 01.00
Dj's: Bart Skils, Grooveyard Live, Juan Sanchez, Harry Lemon, Edo Salgado & Olaf Boswijk, Mad'r & Marcel
Toegang = GRATIS!!


Elements Beach

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws