Love2party @ Elements Beach verplaatst naar 2 juli

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zonder voetbalsupporters geen feest


Soms lopen dingen niet zoals je zou willen. Nederland weet niet van Argentinie te winnen, wat inhoudt dat er zondagavond om 21.00 gevoetbald gaat worden. Moet je dan het strandfeest door laten gaan en voetbal op een scherm laten zien, of is het verstandig om de muziek te stoppen en alleen voetbal te kijken? Na uitgebreid overleg, lijkt het ons, maar ook Elements Beach, handiger om ons eerste strandfeest van 2006 te verplaatsen. En wel naar zondag 2 juli. Een weekje later dus.

Toen het laatste fluitsignaal woensdagavond viel, werd ons meteen duidelijk dat het gelijke spel van Oranje grote invloed zou hebben op ons strandfeest. Na contact met alle betrokken partijen en alle dj's, bleek dat het voor bijna iedereen mogelijk was om een weekje later naar Elements Beach af te reizen. En toen ook nog eens bleek dat er volgende week zondag een rustdag is op het WK voetbal, was de beslissing snel genomen. We gaan naar zondag 2 juli.

De enige die helaas verstek moet laten gaan is Warren Fellow. Hij vertoeft op dat moment nog in Ibiza. Laidback Luke, Marnix, GrooveXpress, Swan, Tony en Bart hadden allemaal nog niks in de agenda staan en vonden het dus geen enkel probleem om op 2 juli acte de presence te geven. We beginnen om 18.00 en we gaan door tot 01.00 en natuurlijk blijft de toegang gratis.

Love2party @ Elements Beach (voorheen Soulbeach)
Zondag 2 juli 2006
Elements Beach, 's Gravenzande
18.00 - 01.00
Dj's: Laidback Luke, Marnix, GrooveXpress live, Sandeep, Tony Flexx vs Bart B More, Swan
Toegang = GRATIS!!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws