Funky wildplakker belandt in de cel

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Supernatural-organisator moet nachtje zittenMichel Matthijsen

Een grote stapel zwart-wit posters ligt klaar, potten met plakspul zijn aangeschaft en het busje met wildplakkers staat voor de deur. Maar iets weerhoudt ons ervan om de Rotterdamse binnenstad op de hoogte te brengen van ons dik.-feestje, aanstaande zaterdag in Club Rotterdam.

Afgelopen zaterdag is Michel Matthijssen door de Amsterdamse politie in de kraag gevat, vanwege het illegaal plakken van posters. Om welk feest het ging, is ons niet bekend. Het zal in ieder geval geen campagne voor het Supernatural Funky Musique Festival zijn geweest, want dat feest gaat deze zomer niet door omdat compagnon ID&T zich, net als Extrema, heeft teruggetrokken. Matthijsen heeft nogal wat openstaande rekeningen (onder meer tbv Extrema) die eerst betaald moeten worden, voordat er nieuwe feesten kunnen worden georganiseerd.

Ook de Amsterdamse politie krijgt nog geld van de Supernatural-voorman, zo bleek afgelopen zaterdag. De organisator, vroeger eigenaar van een plakbedrijf, kon meteen mee naar het bureau op de Nieuwezijds Voorburgwal, mede omdat er nog wat boetes openstonden. Een vriend heeft hem zondagmiddag uit zijn benarde positie bevrijd door de boetes, ter hoogte van vierhonderd euro, voor te schieten. Dit is overigens geen nieuw fenomeen voor Matthijsen "Het was misschien wel de vijftigste keer dat ik ben opgepakt vanwege wildplakken."

Supernatural
Legale dik.spam!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws