Dik is hier

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Love2Party en Club Rotterdam presenteren dik.


dik. is een nieuw platform voor eigenzinnige en actuele dansmuziek. In Club Rotterdam zal dik. maandelijks een prikkelend geluid brengen. Voor de eerste editie op 8 april presenteert dik. drie dj's die in staat zijn om een dansvloer te betoveren. Drie dj's die de randen van de elektronische muziek niet schuwen om mensen in beweging te brengen.

dik. Dat is een dj-set van oprichter en eigenaar van de legendarische labels Playhouse en Klang Elektronik: Heiko M/S/O. Deze Duitser speelt al jaren een centrale rol in de ontwikkeling van de elektronische dansmuziek. Als resident van de club Robert Johnson in Offenbach - grenzend aan Frankfurt, weet hij als geen ander hoe er dik gedraaid moet worden: van mooie, diepe klickhouse tot ranzige electrotechno.



Heiko M/S/O


Bart Skils

Daarnaast zal Bart Skils zijn opwachting maken tijdens dik. De Amsterdammer heeft als graag geziene dj en organisator van feesten als Static en Mono, een onuitwisbare stempel gedrukt op het nachtleven in de hoofdstad. Hoogstwaarschijnlijk zal hij op dik. een al even onuitwisbare indruk achterlaten. Net als vorige zomer op Lowlands, toen hij met zijn obscure house- en technoplaten de Bravo-tent plat draaide.

Ook lokaal talent laat van zich horen op dik. Hagenaar Thomas Vahe zal zijn behendigheid achter de draaitafels aantonen en de avond in de juiste versnelling zetten. Via drie draaitafels zal hij zijn brede sound - van minimale en diepe house, tot stevige, soulvolle techno - ten gehore brengen.



Thomas Vahe

dik. is een avontuur vol vrijzinnige elektronische dansmuziek. Een platform waar je kunt genieten van het beste wat de actuele dansmuziek te bieden heeft. En dat niet alleen. dik. is mysterieus. Een clubnacht waarvan je niet weet wat je te wachten staat. Weer eens iets anders. Maar wel dik.

Wat: dik.
Waar: Club Rotterdam
Wanneer: zaterdag 8 april
Wie: Heiko M/S/O, Bart Skils & Thomas Vahe
En: Het cafe is het domein v/d Love2Party Allstars
Prijs: 10 euro

WIN WIN WIN WIN
Love2party geeft 3x2 plaatsen op de gastenlijst weg. Om in aanmerking te kunnen komen moet je een mailtje sturen ovv dik. aan Sander. Insturen kan tot uiterlijk 6 april. Prijswinnaars worden per email op de hoogte gebracht.


Door mee te doen aan deze prijsvraag schrijf je je automatisch in voor de mailing. Hierin word je als eerste op de hoogte gebracht van alle nieuwe artikelen en WIN-acties op Love2Party. Wil je dit liever niet meer dan kan je je op zeer eenvoudige wijze weer afmelden.

Heiko M/S/O
Bart Skils
Thomas Vahe

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws