Wordt het Dance Valley of Extrema?

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Festivalbezoeker moet kiezen



Dance Valley 2005


Extrema 2005

De elfde editie van Extrema vindt toch plaats op 15 juli. Dat heeft de Brabantse organisator op zijn website bekend gemaakt. Ondanks dat in hetzelfde weekend ook het Dance Valley-festival wordt gehouden, is naar aanleiding van een enquete - gehouden onder de leden van de Extrema-nieuwsbrief - besloten om toch voor de derde zaterdag van juli te kiezen.

Uitkomst van het onderzoek is dat ruim negentig procent van 25.000 ondervraagden kiest voor het Extrema-festival. Dance Valley-organisator Brian Bout heeft via zijn column op de website van UDC laten weten gefrustreerd te zijn over de gang van zaken. Toen hij te horen kreeg dat Dance Valley alleen een vergunning zou krijgen voor het derde weekend van juli, heeft hij de organisatoren van 5 Days Off (dat tussen 12 en 16 juli plaatsvindt) en Extrema meteen uitgenodigd op zijn kantoor. Daar is besloten om de vrede te bewaren en, waar mogelijk, met elkaar samen te werken.

Vraag aan jullie is natuurlijk: waar gaat de voorkeur naar uit? Wordt het Extrema, of kiezen jullie toch voor Dance Valley? En waarom? Laat het weten in het forum!

Dance Valley
Extrema

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws