Jeff Mills brengt DVD van 'The Bells' uit

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Techno-classic na tien jaar nog steeds hot


Een van de belangrijkste technoklassiekers ooit, het nummer 'The Bells' van de Amerikaanse dj/producer en labeleigenaar Jeff Mills, wordt opnieuw uitgebracht. Dit keer in een speciale dvd, die diverse 'video-remixen' en beelden van optredens, waar het nummer voor hoogtepunten zorgde, bevat.

Reden voor de release is het tienjarige bestaan van het nummer. En omdat Axis Records nog elk jaar zo'n vijf illegale remixen (bootlegs) ontdekt, vond ze een speciale re-release wel gepast. 'The Bells' is dus typisch een muziekstuk dat de tand des tijds heeft doorstaan. Niet voor niets komen er bij het management van Mills nog steeds verhalen binnen van enthousiaste fans die het nummer gebruikten tijdens een trouwerij of studentenfeest. De vinylvreters onder ons kunnen de track vinden op de 'Kat Moda EP'. Cd-kopers zullen het album Purposemaker moeten aanschaffen.

Ter gelegenheid van de release is Jeff Mills momenteel bezig met een The Bells-tour. Momenteel verblijft de Amerikaan in Frankrijk. In februari vervolgt hij zijn weg op Spaans grondgebied. Zaterdag 25 maart draait Mills in het Haagse Paard van Troje. Meer informatie over deze opvallende release en de tourdata vind je op zijn website.

Wat is jouw favoriete release (of clubmoment) van Jeff Mills?
Laat het weten in het forum!


Axis / Jeff Mills

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws