Partyflock likt de wonden

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Populairste partysite van Nederland deze week weer onlineVaste Partyflock-aanhang verbijsterd

Als een kaartenhuis zakte de website van Partyflock vorige week in elkaar. De technische fouten (bugs) stapelden zich in recordtijd op. "En dit terwijl ik rustig van een vakantie bij vrienden in Canada genoot", zegt Karian van Gulick (24), die samen met haar broer Thomas (27) fulltime voor de website werkt. Afgelopen zaterdag, enkele uren nadat ze geland was in Nederland, leek het erop dat Partyflock weer snel in de lucht zou zijn.

Dat gebeurde ook. Na ongeveer een week offline te zijn geweest, was de populairste partysite van Nederland weer even toegankelijk voor het publiek. Als een lopend vuurtje ging dat nieuws rond over het internet. Dat leidde binnen no-time tot 5.000 bezoekers. "Daardoor raakte de server zo overbelast, dat we genoodzaakt waren om de stekker er weer uit te trekken. Nu worden eerst echt alle bugs eruit gehaald, voordat we definitief online gaan."

Momenteel is het bedrijf in Enschede dat de de hosting van Partyflock verzorgt daarmee druk aan de slag. "Deze week gaan we online, belooft Karian - die overigens in vertrouwen een dag noemt. "Maar publiceer alsjeblieft niet wanneer, want als iedereen op dat moment de site bezoekt, klapt het hele zootje misschien zo weer in elkaar."

Partyflock

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws