Tyree Cooper bestolen tijdens dj-set

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Cd's gestolen tijdens dj-set Tyree CooperTyree Cooper

Afgelopen oudejaarsavond, tijdens Acid & Nieuw in de Winkel van Sinkel zijn er cd's van Tyree Cooper gestolen. Vol verbazing en ongeloof werd er door iedereen achter de schermen gereageerd. De Winkel van Sinkel staat er juist om bekend om zijn gemoedelijke sfeer.

Maar los daarvan: Wie steelt er nou van een DJ. Hij is degene die er voor zorgt dat de bezoekers een goede avond hebben. Hij maakt jouw feest! In eerste instantie dacht de organisatie dat de cd's gevallen waren en tussen het podium door waren gegleden. Na lang zoeken begon iedereen te beseffen dat ze dan toch wel op een onbewaakt moment waren gestolen door een of ander onverlaat. En dat nota bene tijdens zijn set.

Het was ook meteen te horen. Tyree Cooper was echt op dreef tot het moment dat hij besefte dat de cd's inderdaad gestolen waren. Daarna ging het mixen niet meer zo soepel en stortte zijn set in. Tyree flipte dus helemaal de pan uit en dat was dus behoorlijk te horen. Wat een gefrustreerde manier om het nieuwe jaar te beginnen. Er stonden eigen remixes, etc. op de cd's die hij dus kwijt is. Komende weken heeft hij een volle agenda en mist hij essentiele muziek voor zijn sets.

Hierbij roept FCA degene op om alsjeblieft de CD's terug te geven en op te sturen naar:
FCA-Music
Postbus 58128
1040 HC Amsterdam


FCA Music

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws