Love2Party op talentenjacht

Partyscene Redactie | 9 oktober 2006
headlines

Love2Party op zoek naar vers dj-bloed

Love2Party roept alle talentvolle dj's van Nederland op om een demo te sturen. Veelbelovende dj's kunnen rekenen op een introductie via een interview op de site. Daarnaast biedt Love2Party, met medewerking van FCA Music, om de maand op de derde zaterdag de basement van de Winkel van Sinkel aan. Tijdens alle edities zullen, onder de bezielende leiding van DJ Sandeep, drie talentvolle dj's met elkaar draaien. Geen contest, maar een serieuze gig.

Via platenmaatschappijen en diverse labels uit binnen- en buitenland ontvangt Love2Party dagelijks nieuwe releases. Die worden, zoveel mogelijk, onder de aandacht gebracht. Ook de demo's van nieuwe, talentvolle dj's zijn niet aan te slepen. Die kregen tot nu toe geen enkele aandacht op de site, terwijl het juist de taak van een serieus dance-medium is om ook nieuw talent in de schijnwerper te zetten. Dat probeert Love2Party via de Talent Room te realiseren.

Een man die in het concept gelooft en ruimte in de Winkel van Sinkel beschikbaar stelt, is organisator Cliff De L'Isle van FCA Music: "Love2Party belicht al jaren met veel enthousiasme alle onderdelen van de dance. Mede daarom heeft FCA-Music het volste vertrouwen in dit concept. Met de 'Love2Party Talent Room' verwachten we een soortgelijke gedrevenheid en dus kwaliteit, waar wij natuurlijk graag aan meewerken."



Win een dj-gig in de basement van de Winkel van Sinkel!

Waar moet je op letten? En waar beoordelen wij je cd op?

Platenkeus/muziekstijl:
-Zijn de gekozen tracks origineel?
-Is de mix uniek, heeft de betreffende dj een eigen stijl?
-Is de platenkeus logisch opgebouwd?

Mixtechniek:
-Lange mooie mixen of vette scratches?
-Foutloos en goede timing?

Presentatie:
-Ziet de cd-hoes er mooi uit?
-Stelt de betreffende dj zich via een mooie biografie netjes voor?

Dus mix als de bliksem je favoriete platen aan elkaar, en stuur het resultaat - vergezeld van een duidelijke biografie - op naar Love2Party tav Talent Room. Voor je het weet, word je uitgelicht op Love2Party en draai je in De Winkel van Sinkel, een van de leukste clubs van Utrecht. Vergeet dan niet al je vrienden en goede bekenden mee te nemen. Succes!

Stuur je demo op naar:
Stichting Love2party
t.a.v. Sandeep
Postbus 25232
3001 HE Rotterdam
The Netherlands


Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar Sandeep

FCA Music
Winkel van Sinkel

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws