Supperclub slaat vleugels uit

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Binnenkort ook magazine, radiostation en wodka



Luisteren naar Supperclub 10

Vanaf 21 november is de tiende editie van de Supperclub cd-serie verkrijgbaar. Hoewel de hoes van het album, een rouwkaart met als opschrift 'The End', weinig goeds voorspelt, hoeven we ons volgens Micky Hoogendijk over de toekomst van de cd-serie geen zorgen te maken. "10 is de laatste in een reeks van 10. Hierna gaan we 10 nieuwe cd's maken in een andere vorm. Eind februari komen we uit met deel 1."

Onlangs opende de Supperclub een vestiging in San Francisco. "Als er 1 stad in Amerika is die dicht in de buurt komt van Amsterdam, dan is dat San Francisco wel", zegt Micky, een van de creatieve breinen van het Amsterdamse loungeclub. "Naast Los Angeles staan de Amerikaanse steden New York op ons verlanglijstje."
Inmiddels kan het personeel in San Francisco de vele bezoekers maar net aan. Ook daar is de Supperclub een groot succes. De volgende steden waar naar alle hoogstwaarschijnlijkheid een vestiging zal worden geopend, zijn Londen, Dubai en Singapore.



Micky Hoogendijk

Of dit alles nog niet genoeg is, breidt de Supperclub het merknaam verder uit. Zo wordt er momenteel gebrainstormd over een gelijknamig magazine en is er onlangs een huiswodka gepresenteerd: Black S en White S, naar de eigen clubkleuren. Zelfs over een radiostation wordt momenteel gesproken. Een zender is overigens al 'in de lucht.' Vlieg je met de KLM en de batterij van je I-pod is leeg? Geen nood, Supperclub Radio, exclusief te beluisteren in de toestellen van de KLM, biedt uitkomst.

Supperclub

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws