Dave Clarke en Derrick May geven dj-les

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deskundig advies tijdens Amsterdam Dance Event



Dave Clarke


Derrick May

Tijdens de derde dag van het Amsterdam Dance Event kun je op een wel heel bijzonder manier meer te weten komen over het DJ-vak. Niemand minder dan Dave Clarke en Derrick May zullen aantreden in het Felix Meritis huis als gastdocent. Nederlandse afgevaardigden zijn: Steve Rachmad, Joris Voorn en Antal & Christiaan van Rushhour.

In de Red Bull Music Academy Room in Felix Meritis geeft een aantal internationaal befaamde artiesten lezingen en workshops over de ins en outs van de hedendaagse dance scene. Derrick May is een van deze iconen. De Detroit technopionier deelt een uur lang zijn professioneel advies en anekdotes uit zijn langlopende carriere met de deelnemers.

Ook Dave Clarke treedt aan als gastdocent. Deze normaal gesproken weinig spraakzame Engelsman biedt een uniek kijkje in zijn keuken. Van Nederlandse zijde is er de inbreng van het duo Steve Rachmad en Joris Voorn. Tenslotte wordt het publiek getrakteerd op een lecture van Amsterdam's underground trots: Antal en Christiaan van Rush Hour Records. De lectures worden omlijst door optredens van RBMA deelnemers uit afgelopen jaren.

De Red Bull Music Academy workshops starten om 12 uur. De entree voor deelnemers bedraagt 15 Euro. Kaartverkoop aan de deur of via Ticket Service. Felix Meritis is gevestigd op Keizersgracht 324 te Amsterdam

Amsterdam Dance Event

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws