Gratis clubhoppen in Antwerpen

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Stad aan de Schelde weer toegankelijk


Na de Rotterdamse Club Cruise, het Amsterdamse Unitelife, kunnen we het komende weekend massaal naar Antwerpen voor een weekendje 'Antwerp Open.' De ring van Antwerpen is weer 'geopend', hetgeen meer clubbezoekers moet opleven dan in de tijd van verbouwing. Dat wordt gevierd met een weekendje gratis feesten in de stad aan de Schelde.

De werkzaamheden aan de ring van Antwerpen, hebben ervoor gezorgd dat je als 'buitenstaander' maar moeilijk in de binnenstad kon komen. Met een afnemend bezoekersaantal in de clubs tot gevolg, schrijft Cafe d'Anvers aan haar leden: "Het Antwerpse nachtleven moet het nu eenmaal hebben van 'toeristen' uit het heel Belgie en Nederland. Deze bleven echter weg in groten getale, omdat het simpelweg te ingewikkeld werd om de binnenstad te bereiken."

Net als de ring van Antwerpen, zijn ook alle op- en afritten heropend. Dat moet gevierd worden, dachten de vijf bekendste clubs in het Antwerpse, dus wordt er een heus feestweekend georganiseerd op donderdag, vrijdag en zaterdag. Je kan dus gratis gaan feesten in Club Industria, Cafe d'Anvers, De Cinema, Red&Blue en Cafe Local.

Programma Antwerpen Open:
Donderdag 29 september:
Cafe Local: dj Laurent
Waalsekaai 25 - 2000 Antwerpen doors : 21.00
Cinema: dj pat, de maxx brothers, turntable dubbers
Lange brilstraat 12 - 2000 Antwerpen doors : 22.00

Vrijdag 30 september:
Cafe d'Anvers
Dj's main room: Sven van Hees - Risksoundsystem feat. Cassie 6 & Michael Richters, vocals by Lex Empress. DJ's Balcony: Squeez feat. Freakz on Decks
Verversrui 15 - 2000 Antwerpen doors : 23.00

Zaterdag 1 oktober:
Club Industria: Soulflower dj's: Bill - Delafino
Indiestraat 10 - 2000 Antwerpen doors: 23.00

Red & Blue: propaganda:
Men only!! dj's kevin & mario
Lange schipperskapelstraat 11/13 - 2000 Antwerpen doors : 23.00

Cafe d'Anvers
Club Industria
Red & Blue

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws