Premiere party: Hey DJ, The Movie

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Win kaarten!Junior Jack draait op de after party

Woensdag 28 september vindt in de Amsterdamse Escape in aanwezigheid van hoofrolspelers John London en Charlotte Lewis de wereldpremiere plaats van Hey DJ, The Movie.

Hey DJ schetst het chaotische liefdesleven en de bliksemcarriere van DJ Hound Dog, die verdacht veel lijkt op Elvis. Hij probeert door te breken binnen de clubscene en met goede adviezen van wereldberoemde DJ's als Tiesto, Carl Cox, Ferry Corsten en Pete Tong weet hij het te schoppen tot een echte ster. De film werd op locatie opgenomen in Ibiza en Miami.

Na de vertoning van de film wordt de winnaar bekend gemaakt van de Hey DJ-contest. De beste remixer van 'Open Your Mind', het thema van de film, wordt uit de inzendingen gekozen en mag zijn remix laten horen op het podium van de Escape. Deze remix zal bovendien op 12'' verschijnen en terug te vinden zijn op de soundtrack van Hey DJ.

De avond wordt afgesloten met een gemeleerde dj line up. Niet alleen Spankox, de Nederlandse toppers Gregor Salto en Marco V, maar ook international dj star Junior Jack komen naar de Escape om de premiere van Hey DJ, The Movie van een soundtrack te voorzien.

Love2Party geeft 3x2 kaarten weg voor deze premiere party. Stuur Sander het juiste antwoord op de volgende vraag: Noem de titel van een vergelijkbare film, die nog niet eens zo lang is uitgekomen, over een dj die zijn gehoor kwijtraakt

Door mee te doen aan deze prijsvraag schrijf je je automatisch in voor de tweewekelijkse mailing. Hierin word je als eerste op de hoogte gebracht van alle nieuwe artikelen en WIN-acties op Love2Party. Wil je dit liever niet meer dan kan je je op zeer eenvoudige wijze weer afmelden.

Hey DJ

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws