Clubcruisen in Rotterdam

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Van club naar club achterop de brommer


Aanstaande zaterdag kan je op een wel heel bijzondere manier het uitgaansaanbod van Rotterdam leren kennen. En mocht je het al kennen, dan kan je het nu een keertje anders beleven. Voor 15 euro wordt je naar uitgaansgelegenheden op de noord- en zuidoever van de Maasstad gebracht. Niet in een suffe touringcar maar in uitzonderlijke vervoermiddelen zoals bijvoorbeeld een velotax, old-timer, watertaxi, dubbeldekker, Hummer of gezellig achterop de brommer.


De ideale manier voor stappers om te 'grazen' in het levendige clubaanbod. Voor wie elke week in Now&Wow met zijn matties staat te chillen is het een idee om eens los gaan op een gitaarbandje in Waterfront. De jonge Raw Urban Sexy House-meisjes kunnen zo de dansbare alternatieven van Club Waas ontdekken. Baroeg nog nooit gezien? Grijp dan je kans. Alles kan aanstaande zaterdag!

Club Cruise is een initiatief dat is geboren uit het maandelijkse cluboverleg. De clubs wilden graag een bijdrage leveren aan de Culturele Aftrap, vooral ook omdat jongerencultuur soms wat onderbelicht is geweest tijdens de culturele opening. Met deze clubavond wordt in 1 keer het diverse en gehele uitgaansaanbod gepresenteerd.

Club Cruise.
Deelnemende clubs: Baroeg, Now&Wow, Off_Corso, Waterfront, Club Waas, Bootleg DJ Cafe, Rotown, Nighttown, Hollywood Music Hall, Club Vibes, Thalia Lounge, Calypso (Locus 010 helaas niet wegens problemen met vergunningen)
Ticket: 15 euro via Ticketservice of 20 euro aan de deur bij elke club

Club Cruise
Ticketservice

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws