Wat mogen we niet missen op Lowlands?

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Meld jouw Lowlands-tips in het forum!


Nog maar een paar dagen en dan barst het jaarlijkse muziekavontuur in de Flevopolder in alle hevigheid los. Naast het kopen van vitaminepillen, batterijen voor je zaklamp, doosjes instant koffie en Cup-a-Soup, moet je ook je tas nog inpakken. Worden het kaplaarzen of slippers? Een regenponcho of een korte broek? En hoeveel onderbroeken gaan er mee? Onontbeerlijk bij al deze goede voorbereidingen is je verlanglijstje. Wat wil je absoluut gaan zien?

Love2Party helpt je een handje om de gigantische hoeveelheid namen van dj's en acts - uit de electronische hoek - door te worstelen. Op de Lowlands-site kun je het blokkenschema vinden. Ook staat bij Programma/Muziek de alfabetische Dance line-up. In de diverse media vind je de laatste weken al veel info. Ook wij hebben over veel artiesten al geschreven, daarom onderstaande compilatie Love2Party-favorieten. Klik de links aan voor meer informatie.



Arsenal


Jamie Lidell




Amp Fiddler


Audio Bullys




Royksopp


Prodigy




Bart Skils


Heiko Laux




Vitalic


Ivan Smagghe




T.Raumschmiere


Roni Size




Funkstorung


Monica Electronica


Wat raden Love2Party-ers elkaar eigenlijk aan? Zet hieronder in het forum jouw persoonlijke tips voor Lowlands 2005 en leg uit waarom we dat absoluut niet mogen missen

Lowlands
Lowlands Pagina (tip!)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws