Vier Nederlandse afgevaardigden Red Bull Music Academy

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Record aantal Nederlandse deelnemers Music Academy


Eind november vindt de 9e editie van de Red Bull Music Academy in Seattle plaats. Maar liefst vier Nederlandse afgevaardigden zullen ons landje vertegenwoordigen, waaronder de Rotterdamse Emma Baas die wij een paar maanden geleden nog spraken tijdens de Red Bull Music Taster in 11. Wij feliciteren haar en de drie andere deelnemers: O. Boogie, DJ Magnatron en Ian Martin met hun uitverkozing.

Naam: Emma Baas alias Monica Electronica
Leeftijd: 27
Woonplaats: Rotterdam
Muziekgenre: electro, italo, disco, rock & new beat
Favoriete label: DFA
Favoriete dj's/producers: Brain Eno, een inspirerende muzikant. Hedendaags: Maurice Fulton. Maar eigenlijk nog veel meer mensen, omdat ik zo'n brede muzieksmaak heb.
Ervaring als dj: Ik heb gedraaid op feesten en in clubs als Awakenings, Free Your Mind festival, Stalker, Now & Wow. Verder over de landsgrenzen: Belgie, Duitsland, Zwitserland, Rusland en China.
Wat vind je van de Red Bull Music Taster? Een fantastische dag! De kers op de slagroom is hier duidelijk aanwezig. Ik ben hier ook echt op de goede plek, dat voel je gewoon. Het klikt met iedereen.
Toekomstplannen: Ik wil serieus gaan produceren. Daarom ben ik hier ook. Veel muziek die ik in mijn set wil gebruiken, is er niet. Dus ga ik het zelf maar maken.

Red Bull Music Academy

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws