Love2party @ Soulbeach part I, zondag 26 juni

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Love2Party viert vijfjarige bestaan vooral op het strand!


Wat begon als een spontaan, eenmalig georganiseerd strandfeest in de zomer van 2003, is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend fenomeen: Love2Party @ Soul Beach in 's Gravenzande! Ook dit jaar zijn we weer een paar zondagen te vinden bij Nieuwe Revu's Strandtent van het jaar 2004. Elke laatste zondag van de maanden juni, juli en augustus. Zoals elk jaar schotelen we jullie de beste Nederlandse DJ's voor, maar dit jaar pakken we - ter ere van ons vijfjarig bestaan - extra groot uit. En natuurlijk zijn alle feesten weer gratis toegankelijk.

Nadat zijn optreden vorig jaar op de laatste editie van 2004 vanwege regen niet doorging, wil Benny Rodrigues er deze keer zeker bijzijn. Onze Rotterdamse held brak vorige week de tent af op het Free Your Mind-festival en we verwachten niets minder van hem op Soulbeach. Naast Benny hebben we een van onze Amsterdamse favorieten weten te strikken: niemand minder dan Bart Skils zal naar 's-Gravenzande afreizen om voor de eerste keer op een love2party feest te draaien. Hij stond al een tijd op ons verlanglijstje en zal laten horen waarom hij als een van de betere dj's van Nederland wordt beschouwd. En als alles een beetje meezit, hebben we ook nog een zeer leuke surprise dj in petto voor jullie. Wie dat is, moet je zelf maar komen bekijken.


Bart Skils

Benny Rodrigues


Natuurlijk is er ook volop ruimte voor dj's uit eigen stad en uit de love2party-stal. Zo zal mister Strictly Techno, dj Perry, van de partij zijn om de avond knallend af te sluiten. Daarnaast hebben we de heren Taras en Bram VanK uitgenodigd om met hun typische deepgroovyprogressivetechhousefunk-sound de boel lekker op te warmen. Natuurlijk ontbreekt ook Love2party-resident dj Sandeep niet en zal zelfs onze reporter FlexyFrank aanwezig zijn om de middag lekker zonnig te beginnen.

We beginnen zondag 26 juni om drie uur 's middags en we gaan door tot een uur of een 's nachts. In de middag lekker zonnen, eten, drinken en een beetje swingen op de lekkere beats van FlexyFrank, Sandeep, Taras en Bram en in de avond knallen op de beats van Benny, Bart Skils, Perry en onze surprise dj. Soulbeach zal er voor zorgen dat er aan eten en drinken geen tekort is dus je hoeft niks van de dag te missen.

Schrijf ook maar vast de volgende data in je agenda voor de komende Love2party Beachparties: 31 juli en 28 augustus. Een greep uit de namen die acte de presence zullen geven op deze feesten: Laidback Luke, Miss Monica, Gerd, Andre Dadi & Ron Wood, en dit is nog maar het begin. Gedurende de zomer zullen wij jullie steeds op de hoogte houden wat je allemaal kan verwachten.

Love2party @ Soulbeach
Zondag 26 juni
Soulbeach, 's Gravenzande
15.00 - 01.00
Dj's : Benny Rodrigues, Bart Skils, Sandeep, Perry, Taras, Bram VanK, FlexyFrank en een heel speciale Mystery Guest.
Toegang = GRATIS!!




Routebeschrijving!!!
Veel mensen hebben vorig jaar behoorlijk moeten zoeken. Bekijk daarom even goed onderstaande routebeschrijving indien je nog nooit bij Soul bent geweest. Rijd dus NIET de eerste afslag naar 's Gravenzande in, maar rij even door over de dijk. Aan het einde van deze dijk, op een T-splitsing kun je dan links naar Hoek van Holland (en rechts wederom naar 's Gravenzande), maar volg hierbij het weggetje rechtdoor, na zo'n 300 meter kun je je auto parkeren.

Love2Party @ Soul Beach 1, 2003
Love2Party @ Soul Beach 3, 2003
Love2Party @ Soul Beach 2, 2004

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws