Vrouwen gratis naar Reactor

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Technofeesten voor 70% bevolkt door mannen



Vrouwen...

Terwijl ons fotoverslag van Awakenings aantoont dat vrouwen wel degelijk hun weg vinden naar een technofeest, is organisator Reactor van mening dat ze een positieve duw in de rug nodig hebben. Daarom krijgen vrouwen gratis toegang tot de aankomende editie van Reactor op 28 mei.

Vrouwen en techno is een huwelijk dat slechts bij een klein gedeelte gekenmerkt wordt door onbeheersbare hartstocht, zegt de Rotterdamse organisator in een persbericht. Hoewel in de afgelopen jaren een groot aantal vrouwen verliefd is geworden op techno, bestaat het technopubliek toch nog voor circa 70 procent uit mannen.

Techno groeit sterk, schrijft Reactor aan zijn leden. Maar vanwege onverklaarbare redenen laten vrouwen de feesten aan ze voorbij gaan. Bij wijze van aanmoediging krijgen zij een gratis duwtje in de rug om ze over de technodrempel te krijgen.



... vrouwen ...


... en nog eens vrouwen tijdens de vorige Reactor

De dames die verzekerd willen zijn van gratis toegang, worden door de organisatie verzocht vroeg te komen, want de capaciteit van Warehouse 294 is niet onbeperkt. De heren dienen aan de deur netjes 35 euro op te hoesten of kunnen hun toegangsbewijzen in de voorverkoop aanschaffen voor 27 euro.

Locatie is Warehouse 294, in Rotterdams westelijke havengebied, waar onder andere Billy Nasty, Stanny Franssen, DJ Invite, Daniela Haverbeck, Secret Cinema LIVE, Danilo Vigorito en Preach & Darren Kay zullen draaien.

Zoek de vrouw bij ons verslag v/h Reactor-feest in maart!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws