MTV zoekt getalenteerde muzikanten

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Stuur snel je demo op!


Dit voorjaar gaat MTV op zoek naar muziektalent in Europa. In 'MTV A Cut' geeft MTV getalenteerde muzikanten de kans om door te breken. Dinsdag 10 mei, tussen 10.00 uur en 20.00 uur, strijkt het MTV A Cut team neer in Nighttown Rotterdam om een selectie te maken van de Nederlandse talenten. Diegene die de voorrondes weet te overleven, wordt met de winnaars uit de rest van Europa naar het MTV A Cut Boot Trainings Camp in Londen gestuurd.

In het Rotterdamse Nighttown worden de voorrondes gehouden voor deze internationale talentenjacht. Hier worden de Nederlandse 'wannabees' van de 'gonnabees' gescheiden. MTV is op zoek naar nieuwe verfrissende acts in alle muziekgenres. Zowel solo-artiesten als bands zijn welkom. Via MTV.nl kunnen kijkers zich nog steeds aanmelden voor deze voorrondes.


Via vijf auditierondes in Denemarken, Engeland, Italie, Duitsland en Nederland worden de meest veelbelovende artiesten geselecteerd en naar het 'MTV A Cut Training Camp' in Londen gestuurd. Hier moeten ze verschillende 'guerrilla' rondes zien te overleven. Het verloop van de voorrondes, het MTV A Cut Trainings Camp en natuurlijk de uiteindelijke winnaar, zijn vanaf september 2005 te zien op MTV.

Stuur je demo op naar Hannah Beal
180 Oxford Street London
W1D-1DS
United Kingdom House

MTV
Nighttown

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws