Hardsoul & Jon Cutler mixen Ten Years of Our House

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Hardsoul brothers on the run!


De Nederlandse broers Roog en Greg van Bueren hebben samen met de Amerikaanse houseproducer en dj Jon Cutler de verjaardagsverzamelaar van het label Milk 'n 2 Sugars samengesteld en gemixt. De dubbel-cd, met bijdragen van onder andere Masters at Work, Kerri Chandler en Blaze zal in mei in de winkel liggen.

Terwijl Jon Cutler op het ene schijfje meer aandacht besteedt aan de Amerikaanse soulvolle housesound, heeft Hardsoul zich wat meer gericht op het stevigere housegeluid. De broers zijn de laatste tijd goed bezig. Nadat hun single 'Back Together' met de vocalen van Ron Carroll de dancecharts van 2004 veroverde, zijn de heren dit jaar gevraagd om remixen te maken voor Roger Sanchez, Dj Disciple en vele andere topproducers.

Onlangs waren de heren in Miami om hun label Hardsoul Pressing te promoten. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want het houselabel van Brain Tappert: Soulfuric gaat de Amerikaanse distributie op zich nemen. Ook zal er een nieuwe samenwerking met de zanger Ron Carrol uitkomen. Het nummer heet 'My Life' en zal binnen enkele weken verkrijgbaar zijn.

Hardsoul
On Tour met Dj Roog

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws