5 Days Off pakt groots uit!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Jubileumeditie krijgt spectaculair slot


Tussen 13 en 17 juli staan de Amsterdamse clubs Melkweg en Paradiso in het teken van 5 Days Off, het Belgische kleine broertje van 10 Days Off. Met nog drie maanden te gaan voor de eerste dj/act het publiek zal verwennen met de mooiste elektronische geluiden en beats, heeft de organisatie een (klein) deel van het programma bekendgemaakt.

Bijzonder aan deze editie is dat organisator Mojo op de laatste dag uitwijkt naar de Heineken Music Hall. Daar zal de Britse live technoformatie Underworld deze jubileumeditie waardig afsluiten. Zanger Karl Hyde en producer Rick Smith bivakkeren momenteel in de studio, druk werkend aan een nieuw album. Wellicht dat je in juli vele nieuwe Underworld-tracks voorbij zult horen komen.

Luke Vibert & Michael Mayer zijn ook van de partij

Opvallend is dat de organisator veel aandacht besteed aan de minimale technosound die de laatste jaren zo aan populariteit gewonnen heeft. Zo zijn Akufen, Luke Vibert en Michael Mayer reeds geboekt. Verder geven ook de deephouse-sensatie Brooks en de koning van de dark disco: Blackstrobe acte de presence.

Festival passe-partout: 105,00 (excl. servicekosten). Underworld (day 5: 17 juli, HMH): 32,00 (excl. servicekosten). Kaarverkoop voor Underworld en de festival passe-partout via Ticketservice Nederland, verkrijgbaar bij de grotere postkantoren, GWK, VVV, ticketlijn 0900-3001250 (45 cpm) en Ticketservice. Verkoop van de overige tickets start begin mei.

5 Days Off

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws