Joel Mull & Par Grindvik hosten 'Flipside' op Livesets.com

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zweedse techno op online radiozender


Op vrijdag 1 april zal de eerste officiele radioshow 'Flipside' worden uitgezonden op Livesets.com. Het programma wordt gehost door twee internationaal bekende Zweedse producers: Joel Mull & Par Grindvik. De proefuitzending op 18 maart was een groot succes, vandaar dat het programma vanaf vrijdag tweewekelijks, van 20:00 tot 22:00, zal worden uitgezonden op de online radiozender.

Joel Mull is geen nieweling in de dancescene. Hij heeft zijn sporen reeds verdiend met goed ontvangen releases op diverse gerespecteerde labels, zoals Code Red en natuurlijk zijn eigen Inside Records. Ook zijn dj sets en remixcollaboraties met diverse Zweedse producers zoals Adam Beyer en Cari Lekebusch hebben zijn bekendheid doen stijgen. Par is eigenaar en medeoprichter van de Stockholmse platenzaak Illegal Stockholm, wat een verzamelplaats werd van Zweedse techno, van waaruit hij zijn eigen tracks en muziek promootte. Nu is hij 1 van de Zweedse 'upcoming talents'.

Voor hun eerste officiele show hebben ze een speciale gast uitgenodigd, te weten de Zweedse DJ/producer John Dahlback. Er zullen veel nieuwe releases worden besproken, daarnaast krijgen Henrik B en Cari Lekebusch airtime middels spetterende dj-sets. Laatstgenoemde is de hoofdrolspeler in de LiveSets special 'A tribute to', welke de gehele dag, vanaf 12:00 zal worden uitgezonden op Livesets

Check de Livesets-kalender voor meer aansprekende radioshows

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws